صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
معضل تازه قلعه‌نويي در آستانه بازي حساس با الاتحاد

استقلال بي‌دفاع

يادمان نرود كه تيم الاتحاد داراي خط حمله و هافبك بسيار قدرتمند و خطرناكي است كه در جده مدافعان اصلي استقلال هم برابر اين خطوط تاب نياورده و در دو نوبت دروازه‌شان را باز شده، ديدند.
کد خبر: ۴۶۲۱۲
| |
2159 بازدید

«چه كسي را در خط دفاع به كار بگيرم؟» اين پرسشي است كه از عصر پنجشنبه به اين سو، ذهن مشغول امير قلعه‌نويي را مشغول‌تر كرده است.

به نوشته جام جم، سرمربي استقلال كه در طول فصل جاري فوتبال (88 - 87)‌ بويژه اواخر آن مدام با مسائل و مشكلات مختلف دست و پنجه نرم مي‌كرد و هر روز داستاني تازه برايش به وجود مي‌آمد، حالا با مساله نداشتن مدافع تخصصي سالم هم مواجه است. گويي فصل فوتبالي «امير» بايد با مصدوميت هم تمام شود. چرا كه او در اولين روز بازي‌هاي ليگ برتر اميدرضا روانخواه را از دست داد و حالا 3 مدافع مصدوم از جمع 5 مدافع تخصصي‌اش روي دستانش مانده است.

حتما به ياد داريد روز بازي با فولاد خوزستان (در اهواز)‌ را كه پژمان منتظري چطور آسيب ديد: «ناگهان درون پاي خود احساس درد شديدي كردم و پس از آن ديگر قادر به راه رفتن نبودم. نمي‌دانم چر اين مشكل به وجود آمد. البته او مي‌دانست. يعني وقتي كمي بيشتر به فصل پرفشار و بد برنامه ليگمان فكر كرد، متوجه شد كه تعطيلات طولاني و سپس مسابقات 4 روز يك بار كار دستش داده است.

«متاسفانه در بد زماني دچار اين آسيب‌ديدگي شدم و نتوانستم راه طولاني ليگ برتر را تا پايان در كنار هم‌تيمي‌هايم باشم.» البته اين جاي افسوس هم دارد، اما اين افسوس‌ها براي امير قلعه‌نويي، مدافع تخصصي نمي‌شود. چرا كه او در بازي بعدي‌اش در ليگ برتر يكي ديگر از مدافعان ثابت خود را هم از دست داد. بيژن كوشكي در روز مسابقه با سايپا (يك هفته مانده به پايان ليگ)‌ كنار خط عرضي تكل زد و از انتهاي زمين بيرون رفت و همان‌جا دراز به دراز خوابيد و ديگر به زمين بازنگشت. «وقتي پاي خود را جلوي يار سايپا گذاشتم تا توپش را تكل كنم، احساس كردم چيزي درون عضلات رانم كش آمد و...» بله! اين هم ماجراي كوشكي بود. تا اينجا 2 مدافع تخصصي امير قلعه‌نويي بشدت آسيب ديده بودند و هر كدام از اين دو 2 (منتظري) و 6 (كوشكي)‌ هفته ديگر شرايط بازي كردن را به دست خواهند آورد.

سرمربي استقلال مجبور شد از هادي شكوري و ابراهيم تقي‌پور در بازي آخر استفاده كند و هر طور بود جام قهرماني ليگ برتر را به دست بياورد. ولي اين پايان راه فوتبالي استقلال نبود و امير پيش از رويارويي مجدد با «الاتحاد» عربستان يك بازي ديگر هم در پيش داشت، بازي با مس رفسنجان در زمين چمني پر از چاله چوله (به قول هادي شكوري، «يكي ديگر از مدافعان تخصصي قلعه‌نويي هم در رفسنجان مصدوم شد. شكوري در اواسط بازي روي زمين افتاد و او هم مانند منتظري و كوشكي ديگر از جا بلند نشد.» زمين چمن رفسنجان بظاهر سرسبز و مرتب بود، اما شرايط بسيار اسفناكي داشت. هم سفت بود و هم پر از چاله چوله.

شكوري علت آسيب‌‌ديدگي‌اش را كه پيچ‌خوردگي مچ پايش است، گير كردن پاي چپش درون چاله‌اي به عمق يك وجب عنوان مي‌كند. حالا امير قلعه‌نويي را تجسم كنيد كه بيرون از زمين چه حالي دارد. او با علم به اين كه 5 روز ديگر (از پنجشنبه گذشته)‌ بايد تيمش برابر 100 هزار تماشاگر استقلالي برابر الاتحاد صف‌آرايي كند، به اين موضوع مهم فكر مي‌كرد كه با اين وضعيت چه كسي را در خط دفاع به كار بگيرد. چراكه غير از قرباني و تقي‌پور ديگر هيچ بازيكني در اين پست به شكل تخصصي كار نكرده است. بنابراين او در اولين اقدام سراغ شكوري را از نوروزي (مسوول كادر پزشكي استقلال)‌ گرفت. «بايد شرايط او را بسنجيم و بعد درباره رسيدن يا نرسيدن هادي نظر بدهم. در حال حاضر كه مچ پاي او بشدت پيچ خورده و محل پيچ‌خوردگي متورم است.» اما قلعه‌نويي 2 بازيكن ديگر دارد كه تا حدي داراي توان بازي در منطقه دفاعي هستند.

يدالله اكبري كه در تيم استقلال اهواز يك فصل و نيم در پست مدافع آخر كار كرد، قطعا مي‌تواند قلعه‌نويي را در اين امر كمك كند. غير از او نيز حسين كاظمي مي‌تواند در همين پست ياريگر هم‌تيمي‌هايش باشد، اما خب مدافع تخصصي كجا و غيرتخصصي كجا. بازي با الاتحاد روز سه‌شنبه (15 ارديبهشت)‌ در تهران برگزار مي‌شود و استقلال 2 امتيازي در گروه «C» تنها در صورتي قادر به زنده كردن شانس صعودش (آن هم تحت شرايطي خاص)‌ است كه بتواند از دو بازي باقيمانده‌اش در مرحله اول رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا حداكثر امتيازات (6)‌ را كسب كند.

يادمان نرود كه تيم الاتحاد داراي خط حمله و هافبك بسيار قدرتمند و خطرناكي است كه در جده مدافعان اصلي استقلال هم برابر اين خطوط تاب نياورده و در دو نوبت دروازه‌شان را باز شده، ديدند. بايد ديد امير قلعه‌نويي براي رفع اين معضل چه چاره‌اي خواهد انديشيد. بي‌شك تنها اميد او در غياب منتظري، كوشكي، شكوري و جباري (مصدومان استقلال)‌ به بازگشت بموقع سياوش اكبرپور است كه امين نوروزي (روز گذشته)‌ خبر خوبي را درباره او به امير قلعه‌نويي داد. «آسيب‌ديدگي عضله چهارم ران سياوش در حال برطرف شدن است و بدون شك او به بازي روز سه‌شنبه برابر الاتحاد خواهد رسيد.»

البته امين نوروزي درباره شكوري كه مچ ورم كرده‌اي هم دارد، نيز اخبار اميدواركننده‌اي به قلعه‌نويي داد. «در صورت امكان شكوري نيز به بازي با الاتحاد مي‌رسد. بنده و تمام همكارانم سعي و تلاشمان را به كار خواهيم بست تا او برسد، اما درخصوص منتظري و كوشكي كاري از دستم برنمي‌آيد و آنها بايد فعلا به فيزيوتراپي مشغول شوند تا هرچه زودتر بهبود يابند.» قلعه‌نويي اميدوار است كه با زوج اكبرپور و برهاني خط دفاع و هافبك الاتحاد را تا حدي در زمين خودشان مشغول كند تا كمتر به فكر حمله به دروازه تيمش بيفتند.

هرچند امكان دارد شكوري نيز به بازي مهم برابر الاتحاد برسد و بتواند تركيب خط دفاعي قرباني تقي‌پور شكوري را كامل كند. بي‌شك تا روز دوشنبه و مشخص شدن اين شرايط، قلعه‌نويي با اكبري و كاظمي هم‌ بارها تمرين ايستادن در آخرين نقطه‌ خط دفاعي تيمش را انجام خواهد داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟