صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ماجرای توهم زا بودن قرص کلداکس

موضوع توهم زا بودن قرص «کلداکس»، خبری بود که طی روزهای گذشته در فضای مجازی منتشر شد و این در حالی است که چندی قبل وزیر بهداشت به رسانه ها توصیه کرد مردم را بابت اخبار نادرست، نگران نکنند.
کد خبر: ۴۶۱۲۳۹
| |
70925 بازدید
|
۷
موضوع توهم زا بودن قرص «کلداکس»، خبری بود که طی روزهای گذشته در فضای مجازی منتشر شد و این در حالی است که چندی قبل وزیر بهداشت به رسانه ها توصیه کرد مردم را بابت اخبار نادرست، نگران نکنند.

به گزارش مهر، شایعات در حوزه سلامت به ویژه در بخش دارویی، همواره وجود داشته است. بطوریکه با کوچکترین خبر نادرست، به یکباره موجی از نگرانی و دلهره در بین مردم ایجاد می شود. شاید پنی سیلین چینی، یکی از همین دست اخباری بود که دو سال قبل بر سر زبان ها افتاد و رسانه ای شد. به دنبال آن، موارد مشابه دیگری، خوراک برخی رسانه ها شد و البته اخیرا، دوباره شایعات دارویی شدت گرفته است. نمونه اخیر آن، موضوع توهم زا بودن قرص "کلداکس" بود که هفته گذشته در فضای مجازی منتشر شد.

دکتر سید امیر رضویان مدیر عامل شرکت داروسازی دکتر عبیدی در واکنش به شایعه ای که برخی رسانه ها در مورد «توهم زا بودن قرص کلداکس» منتشر کرده اند، گفت: این خبر به دلیل نامشخص بودن منبع که از طرف یکی از پزشکان اورژانس بیمارستانی در تهران مطرح شده است هیچ گونه ارزش خبری نداشته و به شدت تکذیب می شود.    

وی افزود: داروی کلداکس یک داروی سرماخوردگی است و با توجه قرارگیری در فصل سرما  و طبیعتا تجویز بیشتر آن از سوی پزشکان صورت می گیرد خبرپراکنی این چنینی باعث می شود مردم و بیماران دچار نوعی اضطراب در مورد کلداکس گردند.

رضویان ضمن تاکید بر فاقد ارزش خبری بودن چنین شایعاتی، خاطر نشان کرد: باید در چیستی و چگونگی ارسال خبر و اطلاع رسانی احساس مسئولیت بیشتری کرد.

مدیر عامل شرکت داروسازی دکتر عبیدی در پایان به رسانه ها و مردم پیشنهاد داد صحت و سقم این قبیل خبرها را قبل از انتشار از طریق سازمان غذا و دارو بررسی و سپس منتشر نمایند تا اذهان مردم نگران چنین شایعاتی نشود.

در همین حال دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت خطاب به رسانه های داخلی عنوان داشته که مردم را با شایعات نگران نکنند.

وی همچنین به برخی از رسانه ها که بنای کارشان بر متهم کردن است و گاه خط نادرستی ایجاد می کنند اشاره کرد و گفت: مگر چه عاید ما می شود که با دروغ گویی، خود را مدیون مردم کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱۴
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Czech Republic
|
۰۷:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۶
شخص بنده از این قرص به تجویز پزشک استفاده کردم و 24 ساعت دچار توهم و اذیت بسیار بدی شدم که با مصرف بسیار زیاد آب بعد از 24 ساعت بهتر شدم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۶
با تشکر؛ بنده همین الان این خبر را خواندم و چون مصرف کرده ام عرض میکنم که علی رغم اینکه قرص خوبی است ولی پس از مصرف آن تا حدود زیادی انسان گیج و منگ میشود و بهتر است در ترکیبات آن تجدید نظر شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۶
هیچ هم توهم زا نیست. من وقتی سرما میخورم از این قرص استفاده می کنم و سر کار هم به خوبی کار می کنم. فقط یک مقدار خواب آلودگی خفیف می آورد که من هم چون کارم شلوغ است متوجه نمی شوم مگر در مواردی که کار خلوت باشد با یک مقدار قدم زدن درست می شود. مصرف هر 8 ساعت آن در مدت سه روز سرما خوردگی من را بهبود می دهد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۶
حالا اصل خبر چی بوده
دكتر نيل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۶
سلام بنده پزشك فعال در عرصه درمان هستم و به هيچ عنوان اين دارو را تجويز نمي كنم زيرا براي من ثابت شده كه عوارض دارد و بيمار را گيج مي كند و بيمارتا ساعتها تمركزش را از دست ميدهد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۳
سلام ، وزیرمحترم بهداشت بهتره خودش امتحان کند تا توهم زا بودن این دارو بر ایشان ثابت شود .برای ما که مصرف کردیم توهم زا بودنش مشخص بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۰
باسلام چرااین دارو بروشورنداره وعوارضی که ممکن است بربیمارواردمی شودذکرنکرده افرادی که حساسیت دارندمشخص نشده وترکیبات دارچنوسته نشده
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟