صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محاکمه قاضی قلابی در گرگان

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان از آغاز محاکمه قاضی قلابی در دادسرای گرگان خبر داد.
کد خبر: ۴۶۰۹۶۳
| |
6315 بازدید

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان از آغاز محاکمه قاضی قلابی در دادسرای گرگان خبر داد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین 'سید مصطفی حقی' روز پنجشنبه گفت: این فرد با معرفی خود به عنوان قاضی و مأمور نیروی انتظامی، اقدام به دریافت پول و کلاهبرداری از مردم کرده است.

وی افزود: برای این متهم که با شکایت تعدادی از مراجعین دستگیر شد، قرار تامین از نوع بازداشت موقت صادر شده است.

دادستان شهرستان گرگان از افرادی که فریب این متهم و کارچاق کن را خورده اند خواست که با مراجعه به دادسرا، شکایت خود را مطرح کنند.

حقی همچنین از مردم خواست که مشکلات خود را فقط از طریق مبادی قانونی پیگیری نمایند و به گفته های این افراد اعتماد نکنند و نسبت به مراودات اجتماعی، درخواست ها و وعده های اشخاص غیرمسوول که ادعای رفع مشکلات آنان را دارند، دقیق باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟