صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خواجه‌وند:

به آزادی سیاسی در اولین فرصت خیلی امیدواریم

کد خبر: ۴۵۶۳۱۵
| |
2964 بازدید
سخنگوی باشگاه پرسپولیس گفت: در تلاشیم قرار بازداشت آقای سیاسی را به قرار دیگری تبدیل کنیم و در آن صورت او از زندان بیرون خواهد آمد.

مهدی خواجه‌وند در گفت‌و‌گو با تسنیم در خصوص آخرین وضعیت حمید‌رضا سیاسی و زمان آزادی او از زندان اوین، اظهار داشت: مدیر حقوقی باشگاه سخت به دنبال این است که قرار بازداشت آقای سیاسی را به قرار مناسب‌تری تبدیل کند تا هر چه سریع‌تر ایشان از زندان آزاد شود.

وی ادامه داد: زمان آزادی آقای سیاسی دقیقاً مشخص نیست اما تلاش ما این است که هر چه زودتر این اتفاق رخ دهد و ایشان در اولین فرصت از زندان خارج شود. بسیار امیدواریم که تا پایان این هفته شاهد آزادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس باشیم.

سخنگوی باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که شرکت بهنام پیشروی کیش چه اتهامی را به سیاسی زده است، گفت: پرونده سیاسی شرایط خاص خودش را دارد و ما با رعایت قوانین دفاعیات خود را ارائه داده‌ایم. با توجه به اینکه پرونده در حال بازپرسی است امکان بیان مواردی که در آن مطرح شده است، وجود ندارد.

خواجه‌وند یاد‌آور شد: ما بسیار امیدواریم که با دفاعیات ارائه شده قرار بازداشت سیاسی به قرار کفالت، وثیقه یا هر قرار دیگری تبدیل شود و در آن صورت ایشان به بیرون از زندان منتقل خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟