صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مالیات بر مسکن مهر اعلام شد

قائم مقام وزیر مسکن و شهرسازی گفت: مالیات هر واحد مسکن مهر ۳ میلیون ریال است و مازاد دریافت شده باید به متقاضیان برگردد.
کد خبر: ۴۵۵۶۸۰
| |
6864 بازدید

قائم مقام وزیر مسکن و شهرسازی گفت: مالیات هر واحد مسکن مهر ۳ میلیون ریال است و مازاد دریافت شده باید به متقاضیان برگردد.

آقای مهرآبادی در حاشیه شورای تامین مسکن استان همدان در تویسرکان در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: مصوبه دولت درباره مالیات مسکن های مهر برای هر واحد 3 میلیون ریال است که اگر تعاونی های مسکن بیش از این دریافت کرده اند باید به متقاضیان برگردانند.

وی همچنین با بیان اینکه تاکنون دو میلیون و300هزار واحد مسکن مهر در کشور عقد قرارداد  شده است، افزود: ساخت یک میلیون و650 هزار واحد مسکن مهر در کشور به پایان رسیده که  یک میلیون و 220 هزار واحد آن به متقاضیان واگذار شد و بقیه نیز آماده واگذاری است.

آقای رودباری، مدیرکل مسکن و شهرسازی استان هم گفت: در صورت پرداخت به موقع آورده متقاضیان مسکن مهر، تا پایان 94 ساخت مسکن مهربه اتمام می رسد و پرونده مسکن مهر در استان همدان بسته می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟