صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دیپلمات های ایرانی در صنعا آسیب ندیدند

حسین امیرعبداللهیان معاون وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد، هیچ یک از دیپلمات های ایرانی در انفجار صنعا آسیب ندیدند.
کد خبر: ۴۵۴۸۴۷
| |
3706 بازدید
حسین امیرعبداللهیان معاون وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد، هیچ یک از دیپلمات های ایرانی در انفجار صنعا آسیب ندیدند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اینترنتی العهد، حسین امیرعبداللهیان اعلام کرد انفجار صنعا آسیبی به هیچ یک از دیپلمات های ایران در پایتخت یمن نزد.

انفجار نزدیک منزل سفیر ایران در صنعا

خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع امنیتی یمن اعلام کرد در حادثه انفجار نزدیک اقامتگاه سفیر ایران در پایتخت یمن یک محافظ ساختمان محل اقامت سفیر ایران کشته و 17 نفر از جمله دو محافظ دیگر ساختمان و 15 رهگذر زخمی شدند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان