صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رسوايي اخلاقي مهاجم بارسلونابا زن سارکوزی!

کد خبر: ۴۵۱۲۶
| |
8016 بازدید

گلزن فرانسوي تيم فوتبال بارسلونا به خاطر برخي مشكلات اخلاقي تحت فشار همسر خود براي ترك اسپانيا قرار گرفته است.

به گزارش فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، تيه ري هانري بازيكن فرانسوي بارسلونا دو هفته پيش با ساركوزي و همسرش در قصر پادشاهي مادريد شام خورد اما بعد از آن روزنامه هاي اسپانيايي دست به حاشيه سازي زدند. گويا كارلا بروني، همسر ساركوزي پيش از اين با هانري آشنايي داشته و يا حداقل از هواداران پر و پا قرص وي بوده است.

هانري هنوز نسبت به اين مسئله واكنش نشان نداده است اما همسر وي كه به خاطر تحصيل دخترش در انگليس به سر مي برد از هانري خواسته تا خاك اسپانيا را هر چه سريعتر ترك كرده و در كنار خانواده اش باشد.

اگر اين موضوع اثبات شود رد كردن درخواست ساركوزي براي ضيافت شام در قصر رياست جمهوري پاريس نمي تواند بي ارتباط با افشاي اين حقيقت باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟