صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انصاریان: علاقه‌ام به پرسپولیس مانع از گلزنی به آنها در داربی بود

بازیکن اسبق پرسپولیس می‌گوید زمانی که با پیراهن استقلال برابر این تیم قرار می‌گرفت، به خاطر علاقه‌اش نمی‌توانست گلزنی کند.
کد خبر: ۴۵۰۸۴۵
| |
3469 بازدید

بازیکن اسبق پرسپولیس می‌گوید زمانی که با پیراهن استقلال برابر این تیم قرار می‌گرفت، به خاطر علاقه‌اش نمی‌توانست گلزنی کند.

علی انصاریان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره داربی 79 اظهار کرد: داربی همیشه با سایر بازی‌ها متفاوت بوده است. من در 14 بازی با پیراهن پرسپولیس مقابل استقلال بازی کردم. در یکی، دو بازی اول آن قدر استرس داشتم که اصلا متوجه نمی‌شدم بازی چه روندی را طی می‌کند.

وی افزود: در داربی باید بازیکنانی که تجربه لازم و کافی را دارند، بازی کنند. بازیکنان داربی‌باز همیشه عملکرد خوبی در این مسابقه داشته‌اند. ما فقط برای کسب پیروزی به میدان می‌رفتیم اما در حال حاضر تیم‌ها برای نباختن به میدان می‌روند.

انصاریان اضافه کرد: البته فکر می‌کنم در بازی پیش رو بازی زیبایی را شاهد باشیم. امیر قلعه‌نویی و حمید درخشان تجربه داربی را دارند.

او در ادامه در پاسخ به این سوال که داربی 79 را چطور پیش‌بینی می‌کند، گفت: این بازی برنده خواهد داشت. من پرسپولیسی‌ام و دوست دارم پرسپولیس پیروز شود. یادم هست زمانی که با پیراهن استقلال برابر پرسپولیس بازی کردم به خاطر علاقه‌ای که به پرسپولیس داشتم نمی‌توانستم گلزنی کنم. با این حال امیدوارم پیش‌بینی من درست باشد و بازی زیبایی را شاهد باشیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟