صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ستاری عنوان کرد ;

میزان بودجه تحقیقات در کشور

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: میزان بودجه تحقیقات در کشور زیر یک درصد است و باید افزایش یابد.
کد خبر: ۴۴۹۳۳۲
| |
4152 بازدید

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: میزان بودجه تحقیقات در کشور زیر یک درصد است و باید افزایش یابد.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، گفت: هم‌اکنون میزان بودجه تحقیقات در کشور زیر یک درصد است ولی آنچه در ابلاغ سیاست‌های کلی علم و فناوری آمده این است که تا سال 1404 به چهار درصد برسد.

وی به بنیاد ملی نخبگان و فعالیت‌های این بنیاد اشاره کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان یک ابتکار در کشور بوده که اتفاق افتاد و استعدادهای برتر را شناسایی می‌کند.

ستاری تصریح کرد: ما در حوزه شناسایی بسیار خوب عمل کردیم ولی در بحث توانمندسازی و روش‌های توانمندسازی نخبگان ضعف داریم که باید تغییر نگرش در این رابطه محقق شود

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟