صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حکم پرونده بزرگ "شیرخشک" صادر شد

کد خبر: ۴۴۶۰۸۴
| |
4297 بازدید

فرد متخلفی که به جای واردات شیرخشک ارز دولتی را به ریال تبدیل کرده بود دستگیر و 36 میلیارد تومان جریمه در حق دولت شد.

به گزارش مهر، شیر خشک، ماده پودر مانندی است که وقتی آن را با آب مخلوط می کنیم شیر بدست می آید. البته این نوع شیر را معمولاً داخل قوطی های مقوایی یا فلزی بسته بندی می کنند و نگهداری آن از شیر مایع راحت تر است. اما اهمیت استراتژیک این ماده غذایی به دلیل قوت اصلی 50 درصد کودکان ایرانی است. آمارها نشان می دهد که سالانه 20 میلیون قوطی شیرخشک در کشور مصرف می شود.

هرچند که تولید شیرخشک در کشور به اندازه مصرف داخلی نیست و مجبوریم از کشورهایی همانند چین هم وارد کنیم  اما استفاده از روغن پالم در تولید این ماده خوراکی ویژه نوزادان در کشور هم حاشیه هایی بهمراه داشته است.

با این حال قاچاق این ماده اصلی و خوراکی نوزادان، سالهای سال است که در لابلای پرونده های قاچاق کالا تعزیرات حکومتی دیده می شود.

مرتضی خدایی رئیس شعبه (51) ویژه رسیدگی به امور پزشکی و آموزشی تعزیرات حکومتی استان تهران در بررسی این پرونده ها از شناسایی و دستگیری متخلف بزرگ شیرخشک خبرداد و گفت: این فرد با گرفتن ارز دولتی قرار بود شیرخشک و کره وارد کند اما پول ها را تبدیل به ریال کرده و خبری هم از شیر خشک نیست.

وی افزود: با شکایت وزارت بهداشت پرونده تشکیل شد و پس از احراز تخلفات فرد متخلف به مبلغ 36 میلیارد تومان جریمه نقدی در حق دولت محکوم شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟