صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اجازه آنکارا به نیروهای پیشمرگه برای گذر از ترکیه

یک مقام ترک از موافقت آنکارا برای ورود نیروهای پیشمرگه به منطقه «عین العرب» (کوبانی) در شمال سوریه از طریق خاک ترکیه خبر داد.
کد خبر: ۴۴۵۲۹۶
| |
6983 بازدید
یک مقام ترک از موافقت آنکارا برای ورود نیروهای پیشمرگه به منطقه «عین العرب» (کوبانی) در شمال سوریه از طریق خاک ترکیه خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، یک مقام ترک که نخواسته نامش فاش شود، در اظهاراتی از چراغ سبز آنکارا برای ورود نیروهای پیشمرگه از خاک ترکیه به منطقه عین العرب (کوبانی) در سوریه خبر داد.

وی اظهار داشت: نیروهای پیشمرگه کردستان عراق هر زمان که آماده باشند، می‎توانند از طریق ترکیه وارد منطقه کوبانی در سوریه شوند.

این مقام ترک با تکذیب این مسئله که آنکارا از ورود نیروهای پیشمرگه به کوبانی جلوگیری می‎کند، افزود: ترکیه موافقت اولیه خود را با این مسئله اعلام کرده و مذاکرات در این زمینه همچنان در جریان است.

اظهارات این مقام ترک در حالی عنوان شده که منابع کرد اخیرا اعلام کردند: نیروهای پیشمرگه از سه روز پیش برای ورود به کوبانی آماده شده‎اند اما مقامات ترکیه با کارشکنی در این زمینه، ورود آنها را به تاخیر انداخته‎اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...