صفحه خبر لوگوبالا تابناک
علیزاده‌طباطبایی در جمع خبرنگاران عنوان کرد:

طرح 6 شکایت از وکلای مهدی هاشمی

کد خبر: ۴۴۵۱۱۱
| |
6968 بازدید
علیزاده‌طباطبایی گفت: 6 شکایت از وکلای مهدی هاشمی مطرح شده که  یکی از این شکایات در مرحله بدوی منجر به حکم شد، اما در مرحله تجدیدنظر نقض شده است.

به گزارش میزان، علیزاده‌طباطبایی یکی از وکلای مهدی هاشمی پس از خروج از دادگاه انقلاب در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه از نمایندگانی که با نامه نگاری به قاضی مقیسه خواهان علنی بودن دادگاه بودند درخواست مناظره تلویزیونی داشتیم، اظهار کرد: همانطور که احمد توکلی در مورد پرونده موسویان اظهارنظرهایی داشته و در نهایت اعتراف به اشتباه کرد، روزی نیز این افراد به دلیل اتهاماتی که به مهدی هاشمی وارد کردند، اظهار ندامت خواهند کرد.

وی از اینکه در این پرونده بازپرس به دلایل آقای هاشمی توجه نکرده ، انتقاد کرد.

علیزاده‌طباطبایی در پایان با اشاره به اینکه 6 شکایت از وی و ابوالمعالی دیگر وکیل مهدی هاشمی مطرح شده است، تصریح کرد: یکی از این شکایات در مرحله بدوی منجر به حکم شد، اما در مرحله تجدیدنظر نقض شده است.

گفتنی است  جلسه بعدی دادگاه مهدی هاشمی به شنبه دهم آبان موکول شده است.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار