صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

قطع "خودکار" برق مشترکان پرمصرف

این طرح هم اکنون به صورت پایلوت در استان خراسان اجرایی شده و علاوه بر نصب این کنتورها، تمام برقهای غیرمجاز جمع آوری و شبکه های توزیع نیز اصلاح شده اس
کد خبر: ۴۴۳۷۴
| |
5496 بازدید

وزارت نیرو طرحی را در دست اجرا دارد که براساس آن، برق مشترکان پرمصرف در زمان پیک مصرف محدود شده و در صورت لزوم قطع می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت نیرو در سال جاری برای کنترل مصرف برق مشترکان پرمصرف ، نصب کنتورهای هوشمندی دردستور کار قرار داده است که در مواقع لزوم مصرف برق مشترکان را محدود کرده و به صورت دقیق، میزان مصرف و ساعات مصرف را نشان می دهد.

این طرح هم اکنون به صورت پایلوت در مشهد اجرایی شده و علاوه بر نصب این کنتورها، تمام برقهای غیرمجاز جمع آوری و شبکه های توزیع نیز اصلاح شده است.

نصب کنتورهای هوشمند هم اکنون در نقاط دیگر کشور نیز در حال انجام است، اما به گفته مسئولان وزارت نیرو، اجرای این طرح نیاز به تامین منابع مالی و سرمایه گذاری دارد.

در همین حال، وزارت نیرو قصد دارد برای جلوگیری از هدررفت برق نیز شبکه های فرسوده را جمع آوری و آنها را بهسازی کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...