صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مشرف دخالت در ترور بوتو را رد کرد

مشرف هرگونه دخالت سازمان اطلاعات پاکستان را در قتل بوتو و نیز ناکافی بودن امنیت وی را که به افراطگرایان امکان ترور وی را داد، رد کرد.
کد خبر: ۴۴۳۳
| |
2853 بازدید

رئیس جمهور پاکستان مسئولیت ترور "بی نظیر بوتو" نخست وزیر اسبق و تعداد زیادی از هوادارانش را متوجه خود وی دانست و تقصیر دولت را دراین باره رد کرد.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه،"پرویز مشرف" شب گذشته در مصاحبه ای با برنامه "60 دقیقه" شبکه تلویزیونی CBS آمریکا گفت : بوتو با ایستادن خارج از خودرو خود، مسئول (ترورش) است نه هیچکس دیگر.

مشرف تیراندازی به سوی بوتو را عامل مرگ وی دانست و تصریح کرد: دولت وی هر اقدام ممکن را برای حفاظت از بوتو در برابر تهدیدها انجام داد. وی افزود: باید به خاطر داشته باشید که او در معرض تهدید بود، بنابراین بیشتر از هر شخص دیگری از اقدامات امنیتی برخوردار شد.

مشرف هرگونه دخالت سازمان اطلاعات پاکستان را در قتل بوتو و نیز ناکافی بودن امنیت وی را که به افراطگرایان امکان ترور وی را داد، رد کرد.

بوتو روز پنجشنبه دو هفته قبل در شهر راولپندی هدف تیراندازی و بمبگذاری انتحاری قرار گرفت و کشته شد.

اظهارات مشرف در حالی منتشر می شود که یک گروه پنج نفره از پلیس ضدتروریسم انگلیس تحقیقاتشان را در پاکستان درباره واقعه ترور بوتو آغاز کرده اند، اما مقامهای حزب بوتو- حزب مردم- می گویند دعوت از اسکاتلندیارد توسط دولت مشرف، تلاشی بی حاصل با هدف اعتباربخشیدن به روند شدیداً مخدوش تحقیقات دولت است.

از سوی دیگر انتخابات مجالس ملی و ایالتی نیز که قرار بود هشتم ژانویه برگزار شود به روی 18 فوریه موکول شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟