صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لیبرمن: عباس به داعش پیوسته است!

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات اخیر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با بیان اینکه محمود عباس هولوکاست را رد می‌کند، گفت: عباس ضد یهود است.
کد خبر: ۴۴۳۱۰۷
| |
12434 بازدید

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات اخیر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با بیان اینکه محمود عباس هولوکاست را رد می‌کند، گفت: عباس ضد یهود است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، آویگدور لیبرمن، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات اخیر محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که در آن از همگان خواسته بود که جلوی یورش شهرک‌نشینان به مسجد الاقصی را بگیرند، گفت: اظهارات محمود عباس چهره واقعی وی را در رد کردن هولوکاست آشکار می‌کند و نشان می‌دهد که وی از کشور فلسطین خالی از یهود صحبت می‌کند.

وی افزود: عباس همواره ضد یهود بوده و هست و در حال حاضر دست به اقدامات تحریک آمیز علیه اسرائیل زده و می‌خواهد جنگی مذهبی و دینی راه بیندازد و جامعه جهانی را علیه اسرائیل و یهود تحریک کند.

لیبرمن مدعی شد که محمود عباس به گروه‌های تروریستی مثل داعش و جبهه النصره که جنگ دینی به راه می‌اندازند، پیوسته است.

محمود عباس روز جمعه از اعضای جنبش فتح در قدس خواسته بود تا به هر روش ممکن مانع از ورود شهرک نشینان یهود به مسجد الاقصی شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟