صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اعلام آمادگی پوتین برای بهبود روابط با اروپا

رئیس‌جمهوری روسیه اعلام کرد که مسکو مخالف بهبود روابط با اتحادیه اروپا نیست و روسیه آماده است تا روابطش را با اتحادیه اروپا بهبود بخشد.
کد خبر: ۴۴۱۲۰۵
| |
3546 بازدید
رئیس‌جمهوری روسیه اعلام کرد که مسکو مخالف بهبود روابط با اتحادیه اروپا نیست و روسیه آماده است تا روابطش را با اتحادیه اروپا بهبود بخشد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری نووستی، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه گفت: ما هرگز مخالف بهبود روابط با اتحاده اروپا نبودیم. ما می‌خواهیم این روابط بهبود یابد.

روابط میان روسیه و غرب از زمان تشدید بحران در اوکراین پرتنش شده است. غرب روسیه را به مداخله درامور داخلی اوکراین و کمک به شبه نظامیان جدایی طلب در شرق این کشور متهم کرده است اتهامی که روسیه آن را رد می‌کند.

پیش از این شماری از کشورهای غربی از جمله کشورهای اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه روسیه اعمال کرده بودند.

هنوز به طور دقیق مشخص نیست که آیا این اظهارنظر پوتین می‌تواند آغازی بر بهبود روابط میان روسیه و اتحادیه اروپا باشد یا خیر.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...