صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
با اشاره به اتفاقات رخ داده در پرسپولیس

کفاشیان:باید به تصمیم هیأت مدیره احترام گذاشت

کد خبر: ۴۳۳۷۰۵
| |
1942 بازدید
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: تغییر و تحول در هر باشگاهی رخ می‌دهد و باید به تصمیم هیأت مدیره احترام گذاشت.

به گزارش فارس، علی کفاشیان در خصوص اتفاقات رخ داده در باشگاه پرسپولیس ابتدا اظهار بی اطلاعی کرد، اما در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که هواداران به این تغییر و تحولات اعتراض کرده‌اند، اظهار داشت: اعتراضی وجود ندارد. تصمیم هیأت مدیره بوده است. هیأت مدیره هم بزرگترین مرجع تصمیم‌گیری در باشگاه است و باید به‌ آن احترام گذاشت. به نظر من کارها باید در محیط آرام و مسالمت‌آمیز انجام شود.

وی ادامه داد: تغییر و تحولات در هر باشگاهی رخ می‌دهد. افرادی یک روز می‌آیند و یک روز هم می‌روند. شاید همین اتفاق سراغ من هم بیاید.

رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص کارت‌های جعلی و اینکه چرا با این شرایط آنها بازی کرده‌اند گفت: به هیچ عنوان این بحث مطرح نیست. باشگاه‌ها موظف نیستند که کارت خدمت بازیکنان را بررسی کنند که ببینند جعلی است یا خیر. اگر مسئولان ذیربط بگویند که کارت‌های بازیکنان مشکل دارد ما هم اجازه بازی به آنها نمی‌دهیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟