صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

رئيس سابق راديو جوان به شهرداري رفت

کد خبر: ۴۳۳۱۵
| |
6941 بازدید

دیروز حکم ریاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران توسط محمدباقر قالیباف برای شهرام گیل آبادی صادر شد تا از این پس وی فعالیت های این سازمان را مدیریت کرده و احمد نوریان که دلخوری های زیادی بابت این تغییر داشت در سمت معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران فعالیت کند.

به نوشته سرمايه، سرانجام بعد از گمانه ها و حرف و حدیث های بسیار شهرام گیل آبادی که زیر فشارهای دولت نهم از مدیریت رادیو جوان کنار رفته و به اداره نمایش های رادیو نقل مکان کرده بود، وی به ریاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری منصوب و حکم وی برای این سمت صادر شد.
نکته جالب توجه این است که جلسه هیات مدیره سازمان فرهنگی هنری ساعاتی پس از صدور حکم گیل آبادی تشکیل می شود و به این ترتیب مشخص می شود که این تغییر با نظر مستقیم قالیباف انجام شده است.

از زمانی که این گمانه مطرح شده بود، احمد نوریان رئیس (سابق) سازمان فرهنگی هنری دلخوری هایی از این تصمیم پیدا کرد و آن را تغییری سیاسی برشمرد. وی که هر دو مسوولیت معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری و ریاست سازمان فرهنگی هنری را در اختیار داشت، اعلام کرده بود یا در هر دو سمت می ماند یا در هیچ کدام نخواهند ماند.سرانجام امروز حکم ریاست «گیل آبادی» صادر شد و سازمان فرهنگی هنری خود را آماده تغییرات تازه می کند.

گیل آبادی که در زمان حضورش در رادیو جوان نیز تعاملاتی با این سازمان داشت، از قبل برنامه های خود را برای این سازمان آماده کرده بود و بالاخره به خواسته چند ساله خود رسید. گفته می شود نوریان که بعد از حرف و حدیث های مربوط به ورود گیل آبادی به سازمان،موبایلش را به نشانه اعتراض به مدت دو روز خاموش کرده بود، سرانجام راضی به رفتن به ساختمان بهشت شده است.

گفته می شود فشارهایی از جانب دولت برای عدم حضور گیل آبادی در سازمان فرهنگی هنری اعمال شده بود و ضرغامی نیز تلاش داشت وی را در سازمان نگه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار