نخستوزیر عراق در گفتگوی تلفنی با رئیس جمهور ترکیه بر لزوم برقراری روابط مستحکم میان دو کشور تاکید کرد.
کد خبر: ۴۲۸۰۷۷
کد خبر: ۴۲۸۰۷۷
| |
3384 بازدید
3384 بازدید
نخستوزیر عراق در گفتگوی تلفنی با رئیس جمهور ترکیه بر لزوم برقراری روابط مستحکم میان دو کشور تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری سومریه نیوز، حیدر العبادی نخستوزیر مکلف عراق در گفتگوی تلفنی با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه بر لزوم برقراری روابط محکم و استراتژیک میان دو کشور و اهمیت یکپارچه و هماهنگ کردن تلاشها برای مبارزه با تروریسم تاکید کرد.
وی ضمن تشکر از اردوغان به خاطر این تماس تلفنی و تبریک به وی به خاطر منصوب شدن به سمت رئیس جمهوری ترکیه ابراز امیدواری کرد که پس از تشکیل دولت جدید عراق روابط خوب و محکمی را با ترکیه برقرار کند.
اردوغان نیز بر تمایل خود برای برقراری روابط محکم با عراق تاکید و ابراز امیدواری کرد که تروریسم در عراق هرچه زودتر پایان یابد.
وی همچنین تصریح کرد: ترکیه با عراق در مبارزه با تروریسم همکاری میکند و مایل است دولتی یکپارچه و متحد در این کشور تشکیل شود.
دو طرف همچنین در خصوص کمکهای بشردوستانه ترکیه به آوارگان عراق بحث و گفتگو کردند.