صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرگ یک ایرانی در فیلیپین

منابع رسانه ای از درگذشت یک تبعه ایرانی بازداشت شده در یکی از بازداشتگاههای فیلیپین پس از 27 ماه اسارت خبر می دهند.
کد خبر: ۴۲۷۲۱۰
| |
7940 بازدید

منابع رسانه ای از درگذشت یک تبعه ایرانی بازداشت شده در یکی از بازداشتگاههای فیلیپین پس از 27 ماه اسارت خبر می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، منابع رسانه ای از درگذشت یک تبعه ایرانی بازداشت شده در یکی از بازداشتگاههای فیلیپین پس از 27 ماه اسارت خبر می دهند.

این تبعه ایرانی که گفته می شود پرویز خاکی نام دارد 27 ماه قبل به اتهامات واهی و به درخواست دولت آمریکا و با هدف استرداد به این کشور، به دستور مقامات قضایی فیلیپین دستگیر شده بود و بر اساس اطلاعات بدست آمده بر اثر شرایط نامساعد، وضعیت بد بازداشتگاه و برخی دلایل نامعلوم در یکی از زنداهای شهر مانیل پایتخت فیلیپین جان باخته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار