صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شورای امنیت حامیان داعش را تحریم کرد

شورای امنیت جمعه شب با توافق آرا به اعمال تحریم‌ها علیه حامیان مالی و پشتیبانان گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه رای داد.
کد خبر: ۴۲۵۹۹۹
| |
7578 بازدید

شورای امنیت جمعه شب با توافق آرا به اعمال تحریم‌ها علیه حامیان مالی و پشتیبانان گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه رای داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه سومریه نیوز عراق،‌ شورای امنیت در جلسه‌ای ویژه برای قرار دادن گروه‌ داعش در عراق و سوریه در چارچوب بند هفتم منشور سازمان ملل برگزار کرد و به پیش‌نویس قطعنامه ارائه شده توسط انگلیس مبنی بر تحریم‌ها علیه حامیان مالی و تسلیحاتی گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه رای داد.

تلاش داعش برای تحت کنترل درآوردن سوریه و عراق باعث نگرانی جامعه بین الملل شده است و چندین کشور از جمله آمریکا نگرانی خود را در قبال تلاش داعش برای تحت کنترل درآوردن این دو کشور اعلام کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟