رستورانی به نام هواپیما، هتلی به نام دوچرخه
تغییر کاربری برای وسایل نقلیه حالا از جاذبههای اصلی گردشگری است. خیلی دیدهایم که مثلا یک اتوبوس تبدیل به کتابخانهای شده است یا واگن قطاری به کافه.
به گزارش جام جم، اما خلاقیت صاحبان صنعت گردشگری بیشترین استفاده را از این تغییر کاربری ها برده اند. نمونه هایی که در زیر می خوانید بخشی از این خلاقیت هاست. جایی که تمام وسایل نقلیه ای که قرار بوده شما را از جایی به جای دیگر منتقل کند، حالا کارکردهایی همچون هتل و رستوران پیدا کرده است.
هتل های اتوبوسی
هتل های عجیب و غریب در دنیا کم نیستند. زمانی که صحبت از هتل های متحرک به میان می آید، بیشتر افراد به یاد کاروان های بزرگ و کوچکی می افتند که این روزها قیمت باکیفیت ترین و تجملی ترین شان به میلیون دلار تخمین زده می شود. اما نگران نباشید. برای آن که بتوانید سوار بر هتلی متحرک به دل جاده بزنید و هر زمان که خسته شدید در هتل آماده به خدمتتان اندکی استراحت کنید، نیازی نیست حتما میلیونر باشید. قصه این اتوبوس سبز که اکنون هتلی متحرک و مجلل است از سیستم حمل و نقل مترو میدلنز غربی در انگلستان آغاز شد. مالک جدید بخش ترابری میدلنز، تصمیم به فروش وسایل نقلیه قدیمی و نو کردن آن گرفت. این اتوبوس را یکی از شرکت های خصوصی در حوزه بوتیک هتل های لندن با مبلغ 7500 دلار (حدود 22 میلیون تومان) در حراجی خرید.

خوابیدن روی ریل ها
فناوری در کشور خورشید تابان خود به تنهایی یک جاذبه گردشگری است. آنها یکی از بهترین سیستم های حمل و نقل ریلی را در جهان دارند. گاه حتی مسافران اروپایی که خود به سیستمی مجهز و پیشرفته دسترسی دارند، از میزان آرامش، امنیت و حرکت قطارهای ژاپنی ابراز شگفتی کرده اند.
اما ژاپنی ها به این قانع نبودند و می خواستند خاص تر از اینها باشند.

با توجه به منحصر به فرد بودن این هتل، مدیرانش سعی کرده اند بیشتر تمرکز خود را روی برنامه های داخلی قطار قرار دهند. با متنوع کردن برنامه های تفریحی و سرگرمی داخل قطار، مسافران کمتر به خروج از محل اقامتشان تمایل خواهند داشت.
این استراتژی به فروش بیشتر خدمات داخلی چون رستوران ها و کافه ها و ترغیب مهمانان به اقامت دوباره در این قطار هتلی کمک فراوان می کند.
چادری از نوع دوچرخه
این روزها طبیعت طرفداران و مدافعان بسیاری دارد. حتی برخی مشهورترین چهره ها نیز تلاش می کنند در برنامه های حمایتی از طبیعت شرکت کرده و به نوعی به حفظ هر چه بیشتر زمین کمک کنند.

اقامت در هواپیما
در فرودگاه استکهلم سوئد، یک فروند هواپیمای بوئینگ 747 پس از رهایی از بازیافت و تبدیل شدن به زباله ای غول پیکر به هتلی زیبا تبدیل شده است. دو معمار سوئدی به نام های دانیل مانسون و توماس پارتوک ایده تبدیل هواپیمایی از کار افتاده به محلی برای اقامت گردشگران را با همکاری سازمان هواپیمایی کشورشان به اجرا درآورده اند و این بوئینگ 747 را به هتلی با 25 اتاق و 68 تخت خواب بدل کردند. در این هواپیما اتاق های متنوعی طراحی شده اند که هر مسافر با هر سلیقه ای می تواند از آنها استفاده کند؛ از اتاق های مجزای درجه یک با ماسک اکسیژن گرفته تا اتاق های معمولی با امکانات مناسب. اما مجلل ترین سوئیت این هتل در اتاقک خلبان قرار دارد. در این سوئیت زیبا مسافران و مهمانان هتل می توانند از پنجره هواپیما، چشم انداز زیبایی از فرودگاه و باند پرواز را ببینند. البته این سوئیت معمولا به زوج های جوانی که ماه عسل خود را در این هتل می گذرانند، اجاره داده می شود.



