صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرار شیرها در همدان شایعه است

مدیر روابط عمومی اداره کل محیط‌زیست استان همدان فرار کردن شیرها در نقاط مختلف استان همدان را شایعه اعلام کرد.
کد خبر: ۴۲۱۷۱۸
| |
9987 بازدید

مدیر روابط عمومی اداره کل محیط‌زیست استان همدان فرار کردن شیرها در نقاط مختلف استان همدان را شایعه اعلام کرد.

محمد امین ظفری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: هیچ گونه گزارشی مبنی بر رهاشدن شیرها در نقاط مختلف استان همدان دریافت نشده و محیط‌بانان همیشه در نقاط محافظت شده حضور دارند و مردم نباید هیچ گونه نگرانی از این بابت داشته باشند.

وی افزود: در هفته‌های گذشته شایعه‌ای مبنی بر فراری بودن چند قلاده شیر در نقاط مختلف استان همدان در بین مردم پخش شد و موجب ایجاد رعب و وحشت هم‌استانی‌ها شد که در این راستا برای تفریح در نقاط مختلف استان به علت ترس برای خود محدودیت ایجاد کردند، در حالی که این موضوع واقعیت ندارد و مجموعه محیط‌زیست به صراحت اعلام می‌دارد که این موضوع شایعه بوده و هم استانی‌ها می توانند در هر نقطه از استان که می‌خواهند با اطمینان خاطر به تفریح و گردش بپردازند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟