صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

مغز انسان می‌تواند حوادث بد را پیش‌بینی کند

دانشمندان می گویند بخشی از مغز انسان که به اندازه یک نخود است، مسئول به کار انداختن غریزه ما در لحظاتی است که احساس می کنیم اتفاق بدی خواهد افتاد.
کد خبر: ۴۲۱۲۵۷
| |
12052 بازدید
|
۱
دانشمندان می گویند بخشی از مغز انسان که به اندازه یک نخود است، مسئول به کار انداختن غریزه ما در لحظاتی است که احساس می کنیم اتفاق بدی خواهد افتاد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از بی.بی.سی، پژوهشگران در تشریح نتایج تحقیقات خود که در مجله آکادمی علوم سلطنتی بریتانیا چاپ شده است، می نویسند این قسمت کوچک مغز به نام هابنولا (Habenula) در پیش بینی، یادگیری و واکنش به رویدادها و حوادث ناخوشایند نقش کلیدی ایفا می کند.

آنها معتقدند که احتمالا فعالیت بیش از حد این بخش از مغز انسان ممکن است عامل منفی بافی و بدبینی باشد که معمولا با افسردگی همراه است.

آنها اکنون درحال بررسی نقش این قسمت از مغز در بروز حالت افسردگی هستند.

تحقیقات روی حیوانات نشان داده وقتی که حیوانی منتظر یک حادثه ناخوشایند است و یا چنین رویدادی را تجربه می کند قسمت هابنولا در مغز آنها به شدت فعال می شود. اما مشاهده تغییرات این بخش بسیار کوچک از مغز انسان که قطر آن حدود سه میلی متر است، بوسیله دستگاه‌های تصویربرداری پزشکی بسیار دشوار است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱
mostafa tehran
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۹
انسان اشرف مخلوقات خداوند . چراکه ماتنهاموجوداتی هستیم که قدرت فکرکردن انتخاب وتصمیم گیری داریم خداوندروح انسان بسیار پیچیده ترازجسم خلق کرد وقدرت های فوق العاده درآن قراردادکه باتکامل رسیدن فکر انسان اجازه استفاده ازقدرتهارادارد متخصصین این رشته میگویند7حس که هنگام تولدازروحی که به جسم بخشیده میشودگرفته میشودوبه مرورزمان وبابه دست آوردن شعور انسان اجازه استفاده ازاین قدرتها رادارد به شکل مرحله ای همه انسانهابه طوربرابراین قدرت رودارندفقط شعورهای آنها باهم متفاوت است
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات