میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

در تعطیلات عید فطر ۳ نفر در سد غرق شدند

متأسفانه برخی هموطنان پیش از شنا در رودخانه ها و آب های پشت سد طالقان و کرج به تابلوهای اخباری و اخطاری از سوی منابع ذیربط توجهی نمی کنند.
کد خبر: ۴۲۱۰۳۳
| |
7212 بازدید

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان البرز از غرق شدن دو جوان 28و 22ساله و یک مرد 58 ساله در سدهای کرج و طالقان خبر داد.

داوود رجبی، در گفت‌وگو با ایرنا با اعلام این خبر گفت: این سه فرد که به همراه خانواده های خود و در دومین روز از تعطیلات عید سعید فطر برای تفریح به تفرجگاههای حاشیه سدهای کرج و طالقان رفته بودند، هنگام شنا بر اثر بی احتیاطی جان خود را از دست دادند.

وی افزود: متأسفانه برخی هموطنان پیش از شنا در رودخانه ها و آب های پشت سد طالقان و کرج به تابلوهای اخباری و اخطاری از سوی منابع ذیربط توجهی نمی کنند.

رجبی بر ضرورت افزایش تعداد نیروهای حفاظتی و راهنما از سوی نهادهای مسؤول در اطرف این سدها تأکید کرد و گفت: می بایست در روزهای افزایش سفرهای مردمی بر تعداد نیروهای حفاظتی و راهنما نیز افزوده شود و حتی باید از شنا کردن برخی افراد که به هشدار تابلوهای نصب شده بی توجهند، جلوگیری به عمل آید.

بر اساس این گزارش در ابتدای سال جاری نیز یک نوجوان 12ساله در سد طالقان هنگام تفریح و در مقابل چشمان خانواده خود غرق شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار