میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرگ فجیع مردی در آسانسور

این حادثه در خیابان ولیعصر اتفاق افتاد.
کد خبر: ۴۲۰۶۰۱
| |
21064 بازدید

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از حادثه مرگبار گرفتار شدن در چاهک آسانسور در خیابان ولیعصر خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، در ساعت 17 عصر روز گذشته ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران از حادثه گرفتار شدن فردی در کابین آسانسور مطلع شد و بلافاصله سه ایستگاه آتش نشانی عازم محل حادثه در خیابان ولیعصر نبش خیابان زرتشت شدند.

وی ادامه داد: در این حادثه نگهبان ساختمان 5 طبقه اداری پس از تعطیل شدن دفتر‌های اداری به طور نامشخصی بین دیواره و چاهک‌ کابین آسانسور گرفتار شده بود که دوستان وی پس از تماس‌های مکرر از غیبت نگهبان متعجب شدند و پس از حضور در ساختمان و مشاهده وضعیت وی با آتش نشانان تماس گرفتند و نیروهای آتش نشانی بلافاصله فرد مذکور را خارج و تحویل عوامل اورژانس دادند، که متأسفانه جان خود را از دست داده بود.

گفتنی است، عملیات در ساعت 20:30 دقیقه به پایان رسید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات