میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سایه ترس بر فرودگاه بین‌المللی تل‌آویو

خبرنگار هافینگتون‌پست از جو رعب‌انگیز در فرودگاه «بن‌گوریون» تل آویو پیش از فرود آمدن موشک‌های حماس در اطراف این مجموعه خبر داد.
کد خبر: ۴۱۸۷۴۹
| |
10877 بازدید

خبرنگار هافینگتون‌پست از جو رعب‌انگیز در فرودگاه «بن‌گوریون» تل آویو پیش از فرود آمدن موشک‌های حماس در اطراف این مجموعه خبر داد.

به گزاش خبرگزاری فارس، یکی از خبرنگاران نشریه آمریکایی «هافینگتون پست» در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توئیتر، از جو رعب‌انگیز حاکم بر فرودگاه «بن‌گوریون» تل‌آویو پس از اعلام هویدا شدن موشک‌های حماس در آسمان منطقه خبر داد.

وی در این پست نوشت: در فرودگاه تل‌آویو هستیم، کارمندان بخش امنیت فرودگاه با فریاد از مردم می‌خواهند که پیش از فرود آمدن راکت‌ها در گوشه‌ای پناه بگیرند؛ بعضی‌ها جیغ می‌زنند.

بسیاری از خطوط هوایی اروپایی و تمامی خطوط هوایی آمریکا و کانادا امشب پروازهای خود را به مقصد تل‌آویو لغو کردند.

نام فرودگاه بن‌گوریون پس از آن بر سر زبان ها افتاد که در سال 2006، «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان به مقامات صهیونیست قول داد که در صورت فرود آمدن یک بمب یا موشک در فرودگاه «رفیق حریری» بیروت، فرودگاه «بن‌گوریون» نیز مطمئنا مورد اصابت موشک‌های حزب‌الله قرار خواهد گرفت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات