صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

روحانی به قزاقستان و تاجیکستان می‌رود

رئیس جمهوری در شهریورماه سفری دو جانبه به قزاقستان خواهد داشت ، همچنین برای شرکت در اجلاس شانگهای تاجیکستان سفر خواهد کرد.
کد خبر: ۴۱۸۵۴۲
| |
2592 بازدید

رئیس جمهوری در شهریورماه سفری دو جانبه به قزاقستان خواهد داشت ، همچنین برای شرکت در اجلاس شانگهای تاجیکستان سفر خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن روحانی در راس هیاتی شهریورماه ( سپتامبر سال جاری میلادی) به قزاقستان و تاجیکستان سفر می کند.

بنابراین گزارش رئیس جمهور به منظور شرکت در چهاردهمین اجلاس سران کشورهای عضو و ناظر سازمان همکاری شانگهای که در دوشنبه برگزار می شود به تاجیکستان سفر خواهد کرد و در حاشیه این اجلاس با مقامات این کشور دیدار خواهد داشت.

گفته می شود که در حاشیه این اجلاس رئیس جمهور ایران و روسیه نیز با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

همچنین پیش از سفر به تاجیکستان رئیس جمهور در سفری دوجانبه به دعوت همتای قزاقستانی به این کشور سفر می کند.

به گزارش مهر، سازمان همکاری های شانگهای در سال 2001 با عضویت چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان تاسیس شد. جمهوری اسلامی ایران، هند، افغانستان، مغولستان و پاکستان در این سازمان مقام ناظر را دارند.

با توجه به آن که تاجیکستان از ماه سپتامبر سال 2013 ریاست سازمان همکاری های شانگهای را بر عهده گرفته است، چهاردهمین اجلاس سران با عنوان «همکاری، هم رشدی همشکوفایی» در دوشنبه برگزار می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...