صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

از برداشتن غیرضروری آپاندیس درکودکان اجتناب شود

کد خبر: ۴۱۶۹۱۳
| |
2755 بازدید

یک فوق تخصص جراحی کودکان، درباره برداشتن غیرضروری آپاندیس در کودکان هشدار داد.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید طرلان اظهار کرد: با توجه به شیوع زیاد درد شکم در کودکان، گاهی آپاندیس با دردهای دیگر اشتباه گرفته شده و منجر به تأخیر در درمان می‌شود که خود ایجاد عوارض متعدد در کودکان را به دنبال دارد.

وی خاطرنشان کرد: آشنایی با آپاندیسیت و تشخیص‌های افتراقی آن در کودکان، برای همه پزشکانی که در سطح نخست با این گونه کودکان در تماس هستند، بسیار کمک کننده است.

دکتر طرلان افزود: امروزه ثابت ‌شده آپاندیس بر سیستم ایمنی بدن تأثیر داشته و در تولید آنتی‌بادی‌ها نقش به سزایی دارد.

وی تاکید کرد: توصیه می‌شود در کودکان از برداشتن آپاندیس همراه با انجام جراحی‌های دیگر یا برداشتن غیرضروری آپاندیس، به طور جدی خودداری شود چرا که از یک سو اعمال جراحی غیرضروری و از سوی دیگر جراحی که با تأخیر انجام شود، هر دو می‌توانند سلامت حال و آینده کودکان را با خطر همراه کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...