صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فابیوس: هنوز توافقی حاصل نشده است

وزیر امور خارجه فرانسه ضمن تاکید بر مفید بودن مذاکرات هسته ای در وین، اعلام کرد گروه 1+5 تاکنون با ایران توافقی نکرده است.
کد خبر: ۴۱۶۰۱۹
| |
5055 بازدید

وزیر امور خارجه فرانسه ضمن تاکید بر مفید بودن مذاکرات هسته ای در وین، اعلام کرد گروه 1+5 تاکنون با ایران توافقی نکرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه: لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه روز یکشنبه قبل از اینکه وین را به مقصد پاریس ترک کند اعلام کرد، کشورهای 1+5 و ایران درباره پرونده ای هست های این کشور، به توافقی دست پیدا نکرده اند.

فابیوس گفت: مذاکرات پیچیده ای را انجام دادیم، اما هنوز به توافقی دست پیدا نکرده ایم.وی اضافه کرد که این مذاکرات مفید بوده است و همچنان ادامه خواهد داشت.

از وسی دیگر فرانک والتر اشتانمایر وزیر خارجه آلمان اعلام کرد وقت تا قبل از 20 ژوئیه بسیار کم است، اما می توانم با قاطیعت بگویم که توافقی حاصل خواهد شد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات