بازدید 10689

پارازیت‌هایی که روی سلامت می‌افتد

امواج مایکروویو روی بافت‌های عضلانی بیشترین تاثیر را دارد و این امواج پس از نفوذ نوعی اثر گرمایی در بدن تولید می‌کنند.
کد خبر: ۴۱۲۷۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۴ 02 July 2014
تاثیر امواج الکترومغناطیس بر زندگی انسان و طبیعت از دیرباز مورد توجه بوده است. فضای اطراف ما پر از امواج الکترومغناطیس است که تاثیرات مثبت و منفی برای انسان‌ها دربر داشته است.

به گزارش جهان صنعت، حضور این امواج در محیط اطراف ما جزو تفکیک‌ناپذیر از زندگی روزمره می‌باشد. از مغناطیس زمین، امواج خورشیدی، نور ستارگان تا وسایل خانگی (ماکروویو، موتورهای الکتریکی و...) سیم‌های برق،شبکه‌های انتقال الکتریسیته، رادیو و تلویزیون و... همه و همه مولد امواج الکترومغناطیس هستند. این امواج وقتی خطرناک می‌شوند که تشعشع بیش از حد از سوی آنها به سلول‌ها و بافت‌های انسانی برسد و انرژی این تشعشعات به انسان‌ها منتقل شده و باعث ایجاد بیماری‌های مختلف شود. در بحث تشعشعات، میزان خطرناک بودن تشعشع برای انسان با توجه به توان فرستنده‌ای که در نزدیکی فرد قرار گرفته، مشخص می‌شود. فاصله کمتر از ۱۰ متر (دید مستقیم) از این فرستنده‌ها و توقف در برابر آنها به مدت نیم ساعت و بیشتر برای انسان مضر خواهد بود.

علیرضا میداودی، کارشناس الکترو مغناطیس در این باره گفت: سیستمی که در ایران از طریق آن به تولید و ارسال امواج پارازیت دست می‌زد احتمالا از گروه «Terrestrial Interference» است و امواج تولید شده از آن با عنوان امواج زمینی رادیویی یا مایکروویو شناخته می‌شوند. این امواج همانند سیگنال از یک برج رادیویی فرستاده شده و روی سیگنال‌های اصلی ماهواره سوار و باعث می‌شوند که تصاویر ماهواره به صورت شطرنجی دیده شوند.

وی گفت: برای آنکه بتوان در کانال‌های ماهواره‌ای اختلال ایجاد کرد باید امواج به فرکانس‌های مایکروویو در محدوده سه مگاهرتز تا ۳۰۰ گیگاهرتز برسد و همچنین باید آنتنی به‌طور صحیح مقابل ماهواره قرار گیرد تا امواج به‌طور موازی با آن برخورد و در کانون جمع شود. در کانون نیز باید عنصری باشد که بتواند سیگنال‌های چند گیگاهرتز را به فرکانس‌های VHF یا UHF تبدیل کند. این عنصر همان LNB است که با دارا بودن کمترین نویز می‌تواند سیگنال ضعیفی را که در فاصله ۷۲ هزار کیلومتر رفت و برگشت داشته به فرکانس قابل نمایش تبدیل کند. مشخصا توان این پارازیت‌اندازها باید بیشتر از امواج ارسال شده باشد در این راستا اسیلاتورهایی در پهنای باند مایکروویو استفاده شده که تمامی کانال‌های ماهواره‌ای را دچار اختلال کند.

وی با اشاره به اینکه امواج الکترومغناطیس در قسمت‌های عضلانی بدن نسبت به بافت‌های چربی، عمق نفوذ کمتر و جذب بیشتری دارند، گفت: بنابراین امواج مایکروویو روی بافت‌های عضلانی بیشترین تاثیر را دارد و این امواج پس از نفوذ نوعی اثر گرمایی در بدن تولید می‌کنند.
دانشمندان تاکید می‌کنند که شدت امواج الکترونیکی که از دستگاه‌های ارسال پارازیت ماهواره‌ای پخش می‌شوند، از حد معمول بسیار بالاتر و برای انسان خطرناک است. لازم به ذکر است هر چه این امواج مدت بیشتری با بدن برخورد داشته باشد، خطرناک‌تر خواهند بود. از طرفی زمان برخورد این امواج هم آثار خاص خود را به دنبال دارد. مثلا برخورد امواج به بدن در زمان خواب احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

در هر صورت بسیاری روانشناسان و پزشکان هشدارهای جدی درخصوص امواج پارازیت و اشعه‌های تلفن همراه دکل‌های BTS داده‌اند و معتقدند بسیاری از سردرد‌ها، گیجی وخستگی، ناشنوایی مزمن، التهابات و سرطان‌های پوستی و خونی و اختلالات هورمونی (عقیم شدن مردان) و مشکلات باروری (در خانم‌های باردار) از جمله مواردی هستند که با این امواج ارتباط مستقیم دارند.

محمد ایمان زاهدی، متخصص مغز و اعصاب در این خصوص به خبرنگار ما گفت: اشعه‌ها و امواجی که از پارازیت ساطع می‌شود، منجر به تومور مغزی در بزرگسالان و تغییر شکل مغز کودکان و خردسالان می‌شود. ضرر این امواج برای زنان باردار و کودکان دوچندان بزرگسالان است از این‌رو توصیه می‌شود کودکان و زنان باردار در معرض این امواج و اشعه‌های ساطع شده از تلفن همراه، ماکروویو، دکل‌های BTS حتی‌المقدور استفاده نکنند.

وی آثار و نتایج بیمارکننده تشعشات را قطعی خوانده و اعلام متخصصان مبنی بر در راه بودن «سونامی سرطان» در ایران را بی‌ارتباط با تشعشعات، آلودگی هوا یا استرس ندانسته است.
تضعیف سیستم دفاعی بدن، افزایش ناباروری در مردان، ابتلا به آلزایمر و پارکینسون، اختلالات عصبی، سردرد و چشم‌درد از عوارض احتمالی امواج آنتن‌های مخابراتی و ارسال پارازیت به شمار می‌روند. در برخی موارد در ایران، دکل‌های مخابراتی در چند متری اتاق نشیمن و اتاق خواب شهروندان  قرار گرفته‌اند.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۵۷
انتشار یافته: ۲۱
مهم اينه كه مردم نتونن ماهواره ببينن.
چه عجب بالاخره يكي قبول كرد كه پارازيت روي سيستم بدن اثر منفي ميزاره.
تا ديروز كه تمامي مسئولين منكر قضيه بودند.
قابل توجه آقایان
المان قهرمان
يكيش حدود 5 متري اتاق كار من قرار داره
آیا واقعاً پارازیت چیز خوبیست؟؟؟؟؟؟؟ خیر؟!
گل بودیم به سبزه هم آراسته شدیم. آلودگی از طریق ریز گردها و آلودگی از طریق بنزین غیر استاندار کم بود .عوارض پارازیت هم به اون اضافه شد.!!!! بیخود نیست این همه بیماریها بویژه سرطان تو ایران زیاد شده !!!
واقعا مسخره است ما به خودمون هم رحم نمیکنیم !
تو رو خدا به دادمون برسید
تو منطقه شاهین شمالی و جنت آباد بیست و چهارساعته بمبارون می شیم
آخه گناه اونایی که بچه کوچیک دارن و ماهواره ندارن چیه؟ گناه بچه ما چیه؟
آن 4000 پزشک امضاکننده هشداردهنده استفاده از قلیان برای رئیس جمهور کجایند تا همه گیر بودن عوارض پارازیت ها نسبت به قشری بودن عوارض قلیان را ببیند و برای عوارض همه گیر پارازیت امضا جمع کنند
يادم مياد ويدئو و اينترنت هم يك موقع جزء ممنوع ها بود اما با خواست عموم مردم مسئولين هم كوتاه آمدند.
با اين اوصاف خدا به دادمون برسه داريم زنده زنده مي پزيم اونم توي ماكروويو به بزرگي ايران
آقا خب باید چکار کرد از دست مردم چه کاری برمیاد. هیچکس پاسخگو نیست.
اييييييييييييييييييييينجا ايران است
از دولت محترم تقاضای زسیدگی هرچه زودتر و قاطع تر به موضوع پارازیت ها را داریم.هیچ چیز مهم تر از سلامتی شهروندان نیست
از دست پارازیت کجا فرار کنیم .......
متأسفانه اين گزارش با تأخير بيش از ده سال منتشر شده است. يعني تا الان از مضرات آن بي‌اطلاع بودند. ظاهرا تنها چيزي كه مهم نيست سلامتي انسان‌هاست كه در برابر دغدغه‌هاي فرهنگي مردم!!!! پشيزي ارزش ندارد.
سلام

لطفا اصلاحات زير را زير اين مقاله بِاوريد:
1- امواج پارازيتی و غيرپارازيتی وجود ندارد و اصولا امواج "امواج" است. آن چيزی که در گيرنده ديده می شود حاصل قويترين سيگنالی است که به آن می رسد و دريافت پارازيت يعنی دريافت نکردن سيگنال ضعيفتری که در آن اطلاعات قابل فهم است.
2- امواج تداخلگر لزوماً موازی با امواج اصلی نيستند و می توانند از گلبرگهای فرعی آنتن حتی از پشت آنتن نيز دريافت شوند و در مورد موضوع مورد نظر نگارنده، امواج تداخلی از همه جهات به گيرنده ها تابانيده می شود.
3- فاصله ماهواره های همسانگرد زمين 36 هزار کيلومتر است و پس از ارسال از زمين به ماهواره توسط لينک تغذيه (feeder link)، مجددا در ماهواره دريافت، تقويت و در فرکانس ديگری که گيرنده های زمینی ارسال می شود. پس طول مسیر 36 هزار کیلومتر است نه 72 هزار.
4- فرکانسهای مایکروویو از حدود یک گیگاهرتز شروع می شود نه 3 مگاهرتز. اصلا باند فرکانسی 3 مگاهرتز تا 30 مگاهرتز باند به اصطلاح HF نام دارد.
5- در مورد ادعاهایی که از اين و آن به صورت کلی و بعضا با ذکر کلمه بسیار پر معنای "قطعی" و "سونامی سرطان" ذکر شده، نگارنده هیچ گونه سندی اعلام نکرده است و پذیرش ادعای صرف حداقل برای افراد مطلع غیر ممکن است. البته برای خواننده معمولی توام با ایجاد استرس و نگرانی خواهد داشت.
6- اگر واقعا اثر امواج راديویی آنگونه که نگارنده گفته است (البته صحیح نیز است) گرما باشد، آفتاب تابستان و حتی زمستان که گرمای بیشتری تولید می کند و از آغاز پیدایش کره زمین بوده زیانبارتر است یا گرمای امواج رادیویی BTS ها که کسی حس نکرده است؟
7- تقریبا اغلب دارندگان گوشی تلفن همراه که کمی هم به تشعشعات آن فکر کرده اند، کميت SAR را می دانند. حد سلامتی اين کميت 1.6 وات بر کیلوگرم است. به جرات می توان گفت که هیچ ایرانی گوشی ندارد که SAR آن به مرز این عدد برسد. برای هر گوشی این عدد را می توان از روی کاتالوگ یا اینترنت بدست آورد. با این حال هیچ کسی توصیه نمی کند که بیش از چند دقیقه بیشتر با گوشی تلفن همراه کنار گوش صحبت شود.


عظیم فرد
خب، پس چرا جلوي اين امواج را متوقف نمي كنند. يعني بي تارزش ترين چيز سلامتي مردم است.
بجاي پارازيت بايد فرهنگ نهادينه كرد، فرهنگ و حفظ ارزش با پارازيت درست نمي شوند.
بجای مجازات برای وازکتومی باید ارسال کنندگان پارازیت مجازات بشوند
مردم که جان وسلامتیشون اهمیتی نداره . آمارسرطان هرروزبیشتر اعلام میشه . آیا کاری کردند؟
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها