کره شمالی آزمایش موشکی انجام داد

در حالی که قرار است شی جینپینگ رییس جمهور چین طی روزهای سوم و چهارم ژوییه به کره جنوبی سفر کند، این آزمایش های موشکی کره شمالی در واقع نوعی نمایش قدرت محسوب می شود
کد خبر: ۴۱۱۸۴۷
| |
4933 بازدید

وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد کره شمالی روز یکشنبه دو فروند موشک بالستیک آزمایش کرد که هر دو در آبهای شرقی آن کشور سقوط کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، سخنگوی وزارت دفاع کره جنوبی بدون اشاره دقیق به نوع موشک گفت «کره شمالی از سمت سواحل شرقی کشور دو موشک به سوی دریای ژاپن شلیک کرد که در دریا سقوط کردند.

اما خبرگزاری رسمی کره جنوبی (یونهاپ) به نقل از یک مقام نظامی ارشد این کشور اعلام کرد این دو موشک از نوع اسکاد با برد تقریبی پانصد کیلومتر بوده اند.

این در حالی است که کره شمالی روز پنجشنبه گذشته هم سه فروند موشک آزمایش کرد که هر سه کوتاه برد بودند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از سئول، در حالی که قرار است شی جینپینگ رییس جمهور چین طی روزهای سوم و چهارم ژوییه به کره جنوبی سفر کند، این آزمایش های موشکی کره شمالی در واقع نوعی نمایش قدرت محسوب می شود. این برای نخستین بار طی دو دهه گذشته است که یکی از روسای جمهور چین پیش از سفر به پیونگ یانگ، به سئول سفر می کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت