صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

همسرکشی با شلیک گلوله

فردی که بعد از قتل همسرش فراری‌ شده بود در بازجویی‌ها به کشتن زنی دیگر نیز اعتراف کرد.
کد خبر: ۴۱۱۵۳۸
| |
9998 بازدید

فردی که بعد از قتل همسرش فراری‌ شده بود در بازجویی‌ها به کشتن زنی دیگر نیز اعتراف کرد.

به گزارش باشگاه‌خبرنگاران، سردار یگانه فرمانده انتظامی استان هرمزگان در این رابطه توضیح داد: ماموران در پی کشف پنج‌کیلو‌تریاک در منزل فردی حین رسیدگی به پرونده متهم و انجام اقدامات لازم متوجه جعلی‌بودن نام و مشخصات وی شدند. وی افزود: پس از انجام بررسی و تحقیقات فنی مشخص شد متهم به اتهام قتل مسلحانه همسر خود تحت تعقیب مراجع قضایی است.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: متهم پس از احراز هویت و مواجه‌شدن با اسناد و ادله کافی لب به اعتراف گشود و از راز قتل همسر خود و زنی دیگر در شهریور سال91 پرده برداشت و معترف شد به‌دلیل مشکلاتی که با همسرش داشت با تهیه کلاشینکف به منزل پدر مقتول رفت و با شلیک پنج‌تیر او را به قتل رساند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟