غلبه بسکتبال مهرام بر ارتدکسي
در پنجميين روز رقابت هاي بسکتبال باشگاههاي غرب آسيا عصر روز گذشته /سه شنبه/ تيم مهرام تهران مقابل ارتدکسي اردن به ميدان رفت و حريف اردني را با نتيجه 83 بر 64 شکست داد.
سرپرست تيم بسکتبال مهرام در گفت و گو با ايرنا،با اظهار رضايت از عملکرد بازيکنان مهرام مقابل ارتدکسي اردن گفت: با اينکه حريف از امتياز ميزباني برخوردار بود اما تيم ما از ابتداي بازي جلو افتاد و به راحتي توانستيم اين بازي را ببريم.
ايزدپناه افزود: تيم بسکتبال مهرام با اين برد به مرحله دوم (يک چهارم نهايي ) اين مسابقات راه يافته و امروز به مصاف الکرخ عراق خواهد رفت.
در رقابتهاي بسکتبال باشگاههاي غرب آسيا 10 تيم از کشورهاي سوريه ، اردن ، لبنان ، عراق و يمن حضور دارند و تيم هاي صبا مهر و مهرام نيز به عنوان نمايندگان بسکتبال ايران در اين مسابقات شرکت کرده اند.
در اين رقابتها که تا اولين فروردين ادامه دارد تنها يکي از دو نماينده کشورمان مي تواند به مسابقات باشگاههاي غرب آسيا راه يابد.


