صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

رئال مجدداً کهکشاني مي شود

کد خبر: ۴۰۹۲۹
| |
1731 بازدید

فلورنتينو پرز رئيس سابق رئال مادريد در حالي قصد دارد مجدداً به برنابئو بازگردد که نقشه هاي جديدي را براي بازگرداندن قوهاي سپيد به روزهاي اوج در سر مي پروراند.

به نوشته اعتماد، پس از رسوايي هايي که منجر به برکناري رامون کالدرون رئيس سابق باشگاه رئال مادريد شد، بالودا رياست موقت اين باشگاه را بر عهده گرفت ولي نتايج ضعيف باشگاه مادريدي، سران رئال را برآن داشت تا انتخابات را در زودترين زمان ممکن برگزار کنند.

اکنون همه به خوبي مي دانند مديريت باشگاه مادريدي، از درون دچار مشکلات فراواني شده و تعويض مديريت و سيستم کاري، تنها راه نجات مادريدي ها از بحران و رکود است. در اين ميان، تنها فلورنتينو پرز رئيس سال هاي نه چندان دور رئال که در حقيقت باعث و باني تيم کهکشاني مادريدي بود، براي احراز اين مسووليت بزرگ کانديدا شده است.

او که انتخاب خود در دور بعدي انتخابات را قطعي و مسلم مي داند از هم اکنون برنامه ريزي هاي خودش را آغاز و ليست بلندبالايي از بازيکنان مورد علاقه اش را تهيه کرده است. پرز بيش از هر چيز به دنبال آن است تا کادر مديريتي رئال را که از نظر او دچار فساد است، تغيير دهد و به همين منظور، از زين الدين زيدان و خورخه والدانو، ستاره هاي سال هاي پيش کهکشاني ها خواسته او را ياري دهند.

روزنامه هاي اسپانيايي اين روزها مملو از اخباري در مورد بازگشت مجدد اين دو ستاره به باشگاه مادريدي هستند و اين طور به نظر مي رسد در صورتي که پرز به سمت رياست رئال انتخاب شود، زين الدين زيدان را بايد يکي از مشاوران ارشد کهکشاني ها دانست. والدانو نيز که پيش از اين، تجربه فعاليت به عنوان مدير ورزشي رئال را در کارنامه خود مي بيند، به احتمال فراوان در همين پست به فعاليت خواهد پرداخت.

در اين ميان فلورنتينو پرز که پيش از اين نيز تجربه ساختن تيمي پرستاره را در کارنامه خود مي بيند، به دنبال آن است که پس از بازگشت مجددش به برنابئو، اين تيم را مجدداً ستاره باران کند. او در طول اين مدت نيز بيکار ننشسته و از طريق زيدان، مذاکراتي را با ستاره هايي از جمله ريبري و کريم بنزما آغاز کرده بود که تاکنون به هيچ نتيجه رسمي نرسيده است.

پرز در دوره مديريت قبلي اش در سال 2003 با به خدمت گرفتن بازيکنان بزرگي از جمله زيدان، رونالدو، بکام و فيگو تيم کهکشاني ها يا همان galacticos را شکل داد و اکنون در نظر دارد با به خدمت گرفتن بازيکناني از جمله کريستيانو رونالدو، کاکا، استيون جرارد، ژابي آلونسو، فرناندو تورس، داويد ويا و ديويد سيلوا، مجدداً تيم کهکشاني ها را احيا کند. البته احتمال اينکه پرز بتواند تمامي اين ستاره ها را به برنابئو بياورد، بسيار کم است، چرا که به جز سيلوا و ويا، خريداري کردن هر يک از اين بازيکنان، به پروسه طولاني و سختي نيازمند است و اين تنها ويا و سيلوا هستند که با توجه به مشکلات شديد اقتصادي باشگاه والنسيا، مي توانند راحت تر از سايرين به برنابئو بيايند. البته نبايد اين نکته را فراموش کرد که در حال حاضر تيم هاي بزرگي از جمله بارسلونا، يووه و منچسترسيتي نيز به دنبال به خدمت گرفتن اين بازيکنان هستند.

در اختيار داشتن مثلث طلايي ليورپول، امري است که سران هر باشگاهي روياي آن را در سر مي پرورانند. ولي کمتر کسي را مي توان پيدا کرد که بتواند جرارد را دور از آنفيلد تصور کند. از سوي ديگر فرناندو تورس نيز که سال ها پيراهن تيم باشگاه اتلتيکو مادريد را بر تن کرده و علاقه خاصي به ورزشگاه و هواداران اين تيم دارد، به سختي راضي خواهد شد پيراهن رقيب همشهري را بر تن کند.

ژابي آلونسو نيز که ستاره يي از منطقه باسک اسپانياست، بنا به دشمني ديرينه يي که ميان اهالي اين منطقه جدايي طلب و پايتخت نشينان اسپانيا وجود دارد، به سادگي حاضر به پيوستن به رئال نخواهد شد. تنها ساعاتي پس از انتشار اين خبر فرناندو تورس ستاره اسپانيايي ليورپول واکنش نشان داد. او در صحبت هايي در اين رابطه به سران مادريدي پيشنهاد کرد تلاش براي به خدمت گرفتن جرارد را به دست فراموشي بسپارند.

بنا به پيش بيني هاي مطبوعات، سران مادريدي حاضرند مبلغي حدود 80 ميليون پوند براي به خدمت گرفتن جرارد هزينه کنند ولي تورس که جرارد را به خوبي مي شناسد، معتقد است هم تيمي اش، تحت هيچ شرايطي از ليورپول تکان نمي خورد و هيچ چيز نمي تواند او را براي جدايي از آنفيلد وسوسه کند.

ال نينو در صحبت هايي در اين رابطه گفته؛ «من مطمئنم هيچ تيمي در دنيا وجود ندارد که به دنبال جرارد نباشد. همه او را دوست دارند و او را تحسين مي کنند ولي بازيکناني وجود دارند که تحت هيچ شرايطي و با هيچ پيشنهادي حاضر نيستند تيم خود را ترک کنند و جرارد نيز يکي از اين بازيکنان است. علاوه بر او مي توان به کاکا هم اشاره کرد که با وجود پيشنهادات نجومي سران باشگاه هاي رئال و منچسترسيتي، حاضر نشد ميلان را ترک کند.

مصداق استيو هم دقيقاً مثل کاکا است. اين دو از برترين بازيکنان دنيا هستند و همان طور که کاکا ميلان را دوست دارد، استيو نيز به ليورپول عشق مي ورزد. اصلاً اين طور نيست که کسي او را مجبور به ماندن در اينجا کرده باشد. او هرگز آنفيلد را ترک نخواهد کرد. هواداران و مديران باشگاه او را دوست دارند. او کاپيتان ليورپول است. وقتي من به شما مي گويم جرارد از آنفيلد تکان نخواهد خورد، حرف مرا باور کنيد.»

حالا بايد منتظر ماند و ديد زيزو و والدانو در کار جديد موفق خواهند بود و آيا خواهند توانست بازيکنان بزرگي از جمله جرارد، تورس و سايرين را به آمدن به برنابئو متقاعد کنند يا خير و البته تمام اين صحبت ها به شرطي است که پرز به سمت مدير جديد باشگاه مادريدي برگزيده شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...