میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ابداع عینک هوشمند برای افراد کم بینا

کد خبر: ۴۰۹۲۱۴
| |
4832 بازدید

محققان انگلیسی عینک هوشمندی ابداع کرده‌اند که به افراد کم بینا کمک می‌کند موانع و صورت افراد را مشاهد کنند.

به گزارش دنیای اقتصاد، این عینک هوشمند که توسط محققان دانشگاه آکسفورد در انگلیس ابداع شده است برای افراد کاملا نابینا کارآیی ندارد؛ اما برای افرادی طراحی شده است که بینایی آنها به شدت آسیب دیده و در رده افراد نابینا قرار داده می‌شوند.

 این عینک دارای یک دوربین کوچک ویدئویی است که در قاب عینک تعبیه شده است و همچنین یک واحد پردازشگر رایانه‌ای دارد که آنقدر کوچک است که در جیب جا می‌شود. این واحد پردازشگر رایانه‌ای از نرم‌افزار ویژه‌ای برخوردار است که تصاویر اشیای نزدیک را به گونه‌ای روی لنزهای عینک می‌اندازد که اشیا بزرگ‌تر و واضح‌تر نشان داده می‌شوند.

 در واقع لنزهای این عینک که روی یک صفحه نمایش الکترونیک قرار دارند به کاربر کمک می‌کنند تا تصاویر اشیا و افراد نزدیک را مشاهده کنند.

این عینک‌ها که به بینایی افراد کم بینا کمک می‌کند از اوایل سال آینده میلادی به بازار عرضه می‌شوند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت