صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سهمیه بندی بنزین تا سال 90 ادامه دارد

وی گفت: اگر بخواهیم ماهانه 120 لیتر به مردم بنزین بدهیم سال آینده 8 میلیارد لیتر بنزین کسری داریم در صورتی که اجازه ورود یک لیتر بنزین هم داده نشده است.
کد خبر: ۴۰۸۸۸
| |
7202 بازدید

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور پیشنهاد داد: شیوه کنونی سهمیه بندی بنزین تا پایان سال 90 ادامه یابد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد رویانیان در جمع خبرنگاران افزود: 3 سال تا پایان برنامه تعیین شده برای کسر سالانه 30 درصد سهمیه بنزین فرصت داریم که مجلس تصمیم گرفته است از سال آینده این طرح را اجرا کند.

وی گفت: اگر بخواهیم ماهانه 120 لیتر به مردم بنزین بدهیم سال آینده 8 میلیارد لیتر بنزین کسری داریم در صورتی که اجازه ورود یک لیتر بنزین هم داده نشده است.

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور افزود: اگر بخواهیم بر اساس قانون جدید مجلس عمل کنیم، باید ماهیانه 50 لیتر بنزین به خودروها بدهیم که این سهمیه برای موتورسیکلت ها به 7 دهم لیتر کاهش می یابد.

رویانیان گفت: از مجلس می خواهیم قانون توسعه حمل و نقل و یا طرح تحول اقتصادی را اجرا کند.

وی با بیان این که از دولت خواسته شده است سهمیه 3 ماهه نخست سال 88 یکجا وارد کارت سوخت شود گفت: هنوز با این درخواست موافقت نشده است.

رویانیان افزود: اول فروردین 120 لیتر بنزین وارد کارت سوخت خودروها می شود.

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با بیان این که امسال 400 جایگاه سی ان جی راه اندازی شده است گفت: تاکنون این جایگاه ها به 800 جایگاه افزایش یافته و هم اکنون 1025 جایگاه در حال ساخت است.

رویانیان افزود: 123 جایگاه بنزین امسال ساخته شده و 275 جایگاه نیز در دست ساخت است.

وی گفت: 700 نازل بنزین در چهار ماه گذشته اضافه شده است که این میزان در سال آینده به 1950 جایگاه می رسد.

رویانیان افزود: تا پایان سال 88، جایگاههای بنزین در شهر تهران دو برابر افزایش می یابد.

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور گفت: تمیز بودن جایگاههای بنزین و ارائه خدمات به مشتریان در این جایگاهها یکی از مواردی است که در سال 88 رسیدگی می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار