عبدالله: خود را پیروز انتخابات می‌دانم

یکی از دو نامزد دور دوم انتخابات ریاست جمهوری افغانستان با برگزاری کنفرانس خبری خود را پیروز دور دوم انتخابات اعلام کرد.
کد خبر: ۴۰۸۴۷۸
|
۲۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۴ 15 June 2014
|
4875 بازدید
یکی از دو نامزد دور دوم انتخابات ریاست جمهوری افغانستان با برگزاری کنفرانس خبری خود را پیروز دور دوم انتخابات اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عبدالله عبدالله با برگزاری کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد: خود را پیروز دور دوم انتخابات ریاست جمهوری می‌دانم.

بر اساس گزارش خبرگزاری آوا، عبدالقدیر تگین رئیس کمیسیون مستقل شکایات انتخاباتی در ولایت غزنی نیز از پیشتاز بودن دکتر عبدالله خبر داد. تگین گفت که نتایج آندسته از مراکزی که تاکنون رسیده نشان می‌دهد عبدالله عبدالله در غزنی پیشتاز است و درصد بالایی از آرای مردم غزنی را به خود اختصاص داده است.

همچنین یکی از مسئولان کمیسیون مستقل انتخابات در ولایت بلخ گفت که عبدالله عبدالله، همانند دور اول، بیشترین آرای ولایت بلخ را به دست آورده است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت