صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

نماینده فرانسه در ۱+۵ تغییر کرد

ریاست هیأت فرانسوی در مذاکرات ایران و ۱+۵ این بار بر عهده «نیکولاس دوریویر» مدیرکل سیاسی وزارت خارجه فرانسه و نماینده جدید این کشور در این گروه است.
کد خبر: ۴۰۷۰۲۵
| |
4666 بازدید

ریاست هیأت فرانسوی در مذاکرات ایران و ۱+۵ این بار بر عهده «نیکولاس دوریویر» مدیرکل سیاسی وزارت خارجه فرانسه و نماینده جدید این کشور در این گروه است.

به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه رایزنی‌های سیاسی ایران و اعضای گروه 1+5 قبل از برگزاری نشست وین، هیأت‌های مذاکره کننده ایران و فرانسه روز چهارشنبه در شهر ژنو دیدار می‌کنند.

ریاست هیأت فرانسوی در این مذاکرات این بار بر عهده «نیکولاس دوریویر» مدیرکل سیاسی وزارت خارجه فرانسه و نماینده جدید این کشور در گروه 1+5 است.

ژاک اودیبر پیش از دوریویر عهده‌دار این سمت بود. اودیبر نیز به عنوان مشاور سیاسی خارجی رئیس جمهور فرانسه به کاخ الیزه رفته است.

هیأت‌های ایران و آمریکا نیز که از دیروز در ژنو حضور داشتند دیروز پنج ساعت با حضور هلگا اشمیت گفت‌وگو کردند و امروز نیز ساعت ۹ به وقت ژنو به رایزنی خواهند پرداخت.

هیأت‌های ایران و روسیه نیز چهارشنبه در رم دیدار می‌کنند و هیأت‌های ایران و آلمان روز یکشنبه در تهران.

پنجمین دور مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ روزهای ۲۶ تا ۳۰ خرداد ماه در وین برگزار خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...