الازهر: استفاده از تلفن همراه در مساجد، حرام
کد خبر: ۴۰۵۷۴
| | 4070 بازدید
«عبدالحميد الاطرش»، رئيس كميته فتوای مركز اسلامی «الأزهر» با صدور حكم جديدی استفاده از تلفن همراه در داخل مساجد را حرام اعلام كرد.
به گزارش ايكنا، عبدالحميد الأطرش اعلام كرد: استفاده از تلفن همراه در داخل مساجد از نظر دينی حرام است و با قداست اين مكان مقدس منافات دارد.
اين مفتی الأزهر افزود: پخش آهنگهای و دعاهای مختلف از تلفنهای همراه هنگام زنگزدن فضای معنوی مسجد را مختل كرده و نمازگزاران را از حالت خشوع خارج میكند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
البته نمي توان با قاطعيت گفت حرام است اما ميشود گفت با پخش اين اهنگها حرمت محلهاي مقدس شكسته به افراد نمازگزار ومحلها توهين ميشود ولازم است اين حرمت شكني رابا فرهنگ سازي صحيح وبا استفاده از ابزارهاي فرهنگ غني اسلام اين مشكل را برطرف كرد منابر بهترين جا براي توعيه وبيدار سازي هستند -با تشكر
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...




