انتقاد روسیه از واکنش غربی‌ها به انتخابات سوریه

سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز پنجشنبه در یک کنفرانس خبری با تأکید بر تأیید آزاد، منصفانه و شفاف بودن انتخابات سوریه از طرف ناظران انتخاباتی گفت که هیچ دلیلی برای زیر سوال بردن مشروعیت این انتخابات وجود ندارد.
کد خبر: ۴۰۵۶۴۳
|
۱۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۲ 05 June 2014
|
5298 بازدید
سخنگوی وزارت خارجه روسیه از واکنش غربی‌ها به انتخابات سوریه انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، الکساندر لوکاشویچ، سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز پنجشنبه در یک کنفرانس خبری با تأکید بر تأیید آزاد، منصفانه و شفاف بودن انتخابات سوریه از طرف ناظران انتخاباتی گفت که هیچ دلیلی برای زیر سوال بردن مشروعیت این انتخابات وجود ندارد.

وی اضافه کرد که البته طبیعتاً این انتخابات به خاطر وجود درگیری در سوریه 100 درصد دموکراتیک نبود اما با توجه به میزان مشارکت مردم و یافته‌های ناظران انتخاباتی دلیلی برای زیر سوال بردن مشروعیت انتخابات وجود ندارد.

وی از واکنش‌های سیاسی کشورهای غربی به انتخابات سوریه انتقاد کرد و تأکید کرد نادیده گرفتن دیدگاه میلیون‌ها نفر از مردم سوریه غیرقابل قبول است.

ویلیام هیگ، وزیر خارجه انگلیس پیش از این گفته بود انتخابات سوریه به بشار اسد مشروعیت نمی‌دهد.

بشار اسد با کسب بیش از 88 درصد در انتخابات سوریه برای بار سوم به ریاست جمهوری این کشور انتخاب شد. بیش از 73 درصد مردم در این انتخابات شرکت کردند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت