صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

داعش اسقف سوری را اعدام کرد

انجمن دفاع از حقوق بشر سوریه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که گروه تروریستی "داعش" اسقف پائولو دالولیو را که 29 ژوئیه گذشته در رقه ربوده شده بود، اعدام کرده است.
کد خبر: ۴۰۳۴۶۵
| |
12448 بازدید

انجمن دفاع از حقوق بشر سوریه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که گروه تروریستی "داعش" اسقف پائولو دالولیو را که 29 ژوئیه گذشته در رقه ربوده شده بود، اعدام کرده است.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، در این بیانیه به نقل از یک منبع جدا شده از داعش آمده است: پائولو دو ساعت پس از زندانی شدن در زندان داعش در کاخ استانداری رقه و در روز  29 جولای 2013( هفتم مرداد سال 92) اعدام شد.

این منبع که ابومحمد السوری نام دارد، گفت:  پائولو روز  28 جولای خواستار دیدار با امیر داعش برای میانجیگری درباره آزادی روزنامه نگاران خارجی بازداشتی شده بود که مورد قبول واقع نشد و در روز دوم پس از اصرار وی برای دیدار با سران داعش، وی را به کاخ استانداری که مقر فرماندهی داعش در رقه بود، منتقل و زندانی کردند.

این عضو جدا شده از داعش افزود: دو فرمانده سعودی داعش به نام های کساب و خلاد الجزراوی نزد پائولو رفته و کساب 14 گلوله 9 میلیمتری به سوی وی شلیک کرد.

انجمن دفاع از حقوق بشر سوریه با محکوم کردن این جنایت، تحقیق بین المللی در این باره و محاکمه عاملان آن را به عنوان جنایتکار جنگی را خواستار شد.

پائولو کشیش ایتالیایی الاصل ، مدت طولانی در منطقه دیر مار موسی الحبشی در النبک زندگی می کرد و از محبوبیت در منطقه برخوردار بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟