میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دیدار دو برادر شهید مفقودالاثر پس از ۳۱ سال

برادران شهید گلچینی که هر دو در عملیات خیبر با هم به شهادت رسیده بودند و پیکر مطهرشان مفقود شده بود، بعد از گذشت ۳۱ سال هویتشان شناسایی و در کنار هم به خاک سپرده خواهند شد.
کد خبر: ۴۰۲۴۳۶
| |
15887 بازدید

فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت: برادران شهید گلچینی که هر دو در عملیات خیبر با هم به شهادت رسیده بودند و پیکر مطهرشان مفقود شده بود، بعد از گذشت ۳۱ سال هویتشان شناسایی و در کنار هم به خاک سپرده خواهند شد.

سردار سید محمد باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در گفت‌وگو با تسنیم گفت: پیکر مطهر دو شهید دوران دفاع مقدس، پاسدار شهید عبد الرحمان گلچینی 20 ساله و پاسدار شهید علیرضا گلچینی 22 ساله که هر دو در عملیات خیبر و در منطقه عملیاتی مجنون با هم به شهادت رسیده بودند، در باغ موزه دفاع مقدس تهران در کنار هم آرام می گیرند.

وی افزود: پیکر مطهر شهید عبد الرحمان گلچینی عضو ستاد مرکزی سپاه در عملیات جستجوی کمیته مفقودین در سال 90 کشف شده و به عنوان شهید گمنام در باغ موزه دفاع مقدس به خاک سپرده شده بود. او از برادر شهیدش علیرضا گلچینی فرمانده گردان عمار از لشگر 10 سید الشهدا نیز تا چند روز دیگر در باغ موزه دفاع مقدس استقبال خواهد کرد.

سردار باقرزاده در ادامه تصریح کرد: این دو شهید عزیز طی روزهای اخیر و با استفاده از آزمایش DNA هویتشان شناسایی و بنا به پیشنهاد کمیته جستجوی مفقودین و موافقت خانواده و سردار خضرایی رئیس باغ موزه دفاع مقدس در کنار یکدیگر در باغ موزه دفاع مقدس تهران آرام خواهند گرفت.

جرئیات زمان و مکان مراسم متعاقبا اعلام می شود.

دیدار دو برادر شهید مفقودالاثر پس از ۳۱ سال

دیدار دو برادر شهید مفقودالاثر پس از ۳۱ سال

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت