واکنش آمریکا به وتوی قطعنامه ضدسوری

کد خبر: ۴۰۲۳۹۶
| |
10523 بازدید

نماینده آمریکا در سازمان ملل اقدام روسیه و چین مبنی بر جلوگیری از ارجاع پرونده سوریه به دادگاه جنایی لاهه را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، آمریکا به اقدام روسیه و چین برای وتوی قطعنامه ضد سوری شورای امنیت سازمان ملل واکنش نشان داد.

چین و روسیه دقایقی پیش با وتوی قطعنامه پیشنهادی فرانسه از ارجاع پرونده بحران سوریه به دادگاه جنایی بین المللی در لاهه هلند جلوگیری کردند.

این چهارمین باری است که این دو کشور از حق وتوی خود در مقام نمایندگان دائم سازمان ملل برای تصویب قطعنامه علیه سوریه استفاده می‌کنند.

سامانتا پاور، نماینده آمریکا در سازمان ملل با بیان اینکه «روسیه و چین از تحقق عدالت انسانی در سوریه جلوگیری کردند» خواستار واکنش سریع شورای امنیت برای مقابله با آنچه به گفته وی «حجم گسترده نقض حقوق انسان ها در سوریه» بود، شد.

ویلیام هیگ، وزیر خارجه انگلیس نیز گفته که از اقدام روسیه و چین «مضطرب» شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت