صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بالا آمدن آب دریا تجهیزات ناسا را تهدید می‌کند

بالا آمدن آب دریا، بخش زیادی از تجهیزات سازمان فضایی آمریکا (NASA) را تهدید می‌کند. برای ساخت این تجهیزات که بیشتر به پرتاب موشک و ماهواره مربوط می‌شوند، بیش از ده‌ها میلیارد دلار هزینه شده است.
کد خبر: ۴۰۱۸۹۴
| |
7741 بازدید
بالا آمدن آب دریا، تجهیزات چند ده میلیارد دلاری سازمان فضایی آمریکا را تهدید می کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ بالا آمدن آب دریا، بخش زیادی از تجهیزات سازمان فضایی آمریکا (NASA) را تهدید می‌کند. برای ساخت این تجهیزات که بیشتر به پرتاب موشک و ماهواره مربوط می‌شوند، بیش از ده‌ها میلیارد دلار هزینه شده است.

برای جلوگیری از به زیر آب رفتن این تجهیزات، مسئولین ناسا قصد دارند دیوارهای دفاعی در اطراف این مراکز بسازند. به گفته مسئولین ناسا، نزدیکی به آب، یکی از ضرورت‌های آزمایشات موشکی و فضاپیمایی است. به همین دلیل جابجایی این تاسیسات، امری بعید محسوب می‌شود.

ناسا در آمریکا هفت مرکز اصلی دارد که پنج تای آنها در سواحل دریا ساخته شده‌اند. بنابر اعلام یکی از مسئولین ناسا، تاکنون امواج بلند، طوفان‌های دریایی، و فرسایش ساحلی آسیب‌های زیادی به تاسیسات این سازمان وارد کرده‌اند.

یکی از مراکز مهمی که هم‌اکنون در خطر زیادی قرار دارد، مرکز فضایی کِنِدی است که در سواحل کالیفرنیا واقع شده است. گفته می‌شود اعزام آپولو به ماه و همه ماموریت‌های سه دهه اخیر به این کره، از این ایستگاه صورت گرفته است.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات