فردا، از موزه‌ها رایگان دیدن کنید

معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: فردا به مناسبت روز جهانی موزه و نخستین روز از هفته میراث فرهنگی بازدید از موزه‌ها رایگان است.
کد خبر: ۴۰۱۱۱۲
| |
6701 بازدید
معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: فردا به مناسبت روز جهانی موزه و نخستین روز از هفته میراث فرهنگی بازدید از موزه‌ها رایگان است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد حسن طالبیان امروز در نشست خبری افزود: ساعت کار موزه ها فردا تا ساعت 9 شب تمدید خواهد شد.

طالبیان با بیان اینکه امسال در موزه ها برخی اشیای تاریخی نخستین بار به نمایش گذاشته می شود؛ افزود: 44 شی بسیار مهم و نفیس مربوط به زیویه به استان کردستان انتقال داده شده است و یک ماه به نمایش گذاشته می شود تا مردم کردستان با هویت و داشته های فرهنگی خود آشنا شوند.

معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت: 40 اثر نفیس دیگر مربوط به نوشیجان که حاصل کاوش های باستان شناسان از تپه های ملایر است برای بازدید مردم به استان همدان منتقل شده است.

طالبیان افزود: اشیای حاصل از کاوش 19 محوطه مهم تاریخی فرهنگی کشور به مناسبت کنگره باستان شناسی در موزه ملی به نمایش در می آید.

وی با برشمردن برخی برنامه های این سازمان در هفته میراث فرهنگی گفت: مسئولان میراث فرهنگی سه شنبه با حضور در شورای شهر تهران درباره موضوعات تاریخی و فرهنگی شهر تهران که نیاز به همکاری و همدلی دارند؛ گفتگو خواهند کرد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت