بازداشت 2 وکیل حقوق بشر در چین

لیو ژنگکوینگ اضافه کرد: "لیو شیهوی" دیگر وکیل حقوق بشر است که در هفته گذشته بازداشت شده و حالا در بازداشتگاه واقع در شانگهای به سر می‌برد.
کد خبر: ۴۰۱۰۸۶
|
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۴ 17 May 2014
|
3362 بازدید
پلیس چین در تازه‌ترین نمونه از سرکوب مخالفان که فعالان حقوق بشر و خبرنگاران را هدف گرفته است، دو وکیل سرشناش حقوق بشر را دستگیر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، لیو ژنگکوینگ، مشاور حقوقی تانگ جینگلینگ، وکیل سرشناس مستقر در گوانگژو اعلام کرد موکلش که در پرونده‌های زمین‌خواری و فساد فعال بوده، جمعه بعد از ظهر بازداشت شده است.

لیو ژنگکوینگ اعلام کرد: تانگ به "آغاز دعوا و تحریک‌ مشاجره" متهم شده است. پلیس خانه‌ تانگ را بازرسی کرده و کامپیوترها، تلفن‌های همراه و سایر وسایل الکترونیکی او را با خود برده است.

وکیل مدافع تانگ می‌گوید که نه او و نه اقوامش اجازه ملاقات با او را ندارند.

لیو ژنگکوینگ اضافه کرد: "لیو شیهوی" دیگر وکیل حقوق بشر است که در هفته گذشته بازداشت شده و حالا در بازداشتگاه واقع در شانگهای به سر می‌برد.

این دو وکیل چینی تازه‌ترین نمونه از وکیلان و فعالانی هستند که پیش از سالگرد سرکوب تظاهرکنندگان در میدان تین‌آن‌من در 4 ژوئن 1989 دستگیر شده‌اند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت