صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برای کنترل دیابت تنها دو وعده غذایی مصرف کنید

کد خبر: ۴۰۰۷۵۶
| |
3055 بازدید

محققان معتقدند برای کنترل دیابت نوع 2 خوردن دو وعده غذایی طی روز نسبت به مصرف وعده‌های غذایی بیشتر و با حجم کم موثرتر است.

به گزارش ایسنا، به گفته گروهی از محققان در جمهوری چک مبتلایان به دیابت نوع 2 می توانند تنها با مصرف وعده غذایی صبحانه و نهار بیماری خود را بهتر کنترل کنند.

در این بررسی، محققان در رژیم غذایی دو گروه 27 نفره میزان کالری مشابهی گنجانده که در طول روز دو یا 6 بار تغذیه می شدند.

این محققان در بررسی های خود مشاهده کردند شرکت کنندگانی که دو بار در طول روز تغذیه می‌شدند نسبت به گروهی که 6 وعده غذایی می خوردند میزان وزن بیشتری کم کرده و قند خون آنان پایین تر بوده است.

بیماری دیابت نوع 2 زمانی در فرد ظاهر می شود که بدن هورمون انسولین را که کنترل کننده قند خون است به میزان کافی تولید نمی کند.

به نقل از شبکه خبری بی‌بی‌سی، در صورتی که این بیماری درمان نشود فرد با خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، کلیوی و سکته مغزی روبرو می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟