صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روسیه: اختلافات با اروپا عمیق‌تر می‌شود

وزارت خارجه روسیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تحریم‌های اتحادیه اروپا تنها به تعمیق اختلافات منجر شده و مانع تلا‌ش‌های انجام شده به منظور حل بحران اوکراین می‌شود.
کد خبر: ۴۰۰۲۱۴
| |
4451 بازدید

وزارت خارجه روسیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تحریم‌های اتحادیه اروپا تنها به تعمیق اختلافات منجر شده و مانع تلا‌ش‌های انجام شده به منظور حل بحران اوکراین می‌شود.
 
به گزارش تسنیم، پیشتر سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه ضمن انتقاد از تحریم‌های اتحادیه اروپا آنها را به حرکت قطاری در سراشیبی تشبیه کرد که راننده‌ای ندارد.
 
اتحادیه اروپا روز دوشنبه، 13 فرد و 2 شرکت دیگر را به اتهام نقش‌آفرینی در بحران اوکراین تحریم کرد. این اتحادیه مدعی شده این افراد در پیوستن شبه جزیره کریمه به روسیه نقش داشته‌اند.
 
تحریم‌هایی که روز دوشنبه اتحادیه اروپا اعلان کرده رئیس دفتر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، فرمانده تفنگداران هوایی و رئیس کمیته قانون اساسی این کشور را هدف قرار داده‌اند. نام سرپرست اداره خدمات‌رسانی به مهاجران کریمه نیز در این فهرست دیده می‌شود.
 
این در حالی است که ممنوعیت سفر 48 نفر از مقامات روسی و مسدودکردن اموال و دارایی‌های آنها در بانک‌های اروپایی بخشی از تحریم‌هایی بود که اتحادیه اروپا پیش از آن در ارتباط با شبه جزیره کریمه علیه روسیه وضع کرده بود، اما تحریم‌های جدید از آن جهت اهمیت دارند که شرکت‌های روسی را هدف تحریم قرار می‌دهند. اتحادیه اروپایی پیش از این تنها اشخاص حقیقی را در فهرست تحریم قرار داده بود.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات