ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

زلزله ۶.۴ ریشتری مکزيکوسيتي و تخریب يک پل

کد خبر: ۳۹۹۱۰۳
| |
4647 بازدید

زلزله شدید به شدت 6.4 ریشتر روز پنجشنبه مکزیکوسیتی پایتخت مکزیک را لرزاند و یک پل را در جنوب این شهر تخریب کرد و مردم را وادار ساخت به خیابان ها بریزند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، مکزیکوسیتی با 20 میلیون جمعیت از آسیب و تخریب جدی گریخت. صدها گردشگر هتل های این شهر را ترک کردند ولی پس از دقایقی بازگشتند.

موسسه زلزله نگاری آمریکا مرکز این زمین لرزه را 15 کیلومتری شمال تکپان دو گالینا و 277 کیلومتری جنوب غرب شهر مکزیکوسیتی اعلام کرده است.

بر اساس این گزارش ، زمین لرزه در عمق 23 کیلومتری زمین روی داده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، موسسه زلزله نگاری ملی مکزیک وقوع دست کم دو پس لرزه به شدت های 5.1 و 4.9 را گزارش کرده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟